ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ο Τραμπ πρειδοποίησε το Ιράν: Στρατιωτική εμπλοκή με απρόβλεπτες διαστάσεις
Αρχεία Επστάιν: Πληροφορία στο FBI κάνει λόγο για «γυναίκα που δάγκωσε τον Τραμπ αφού εξαναγκάστηκε σε στοματικό έρωτα»
Φόβοι για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο: Προειδοποίηση Νετανιάχου για ισχύ «που δεν έχει ξαναδεί το Ιράν»
Βιολάντα: Στο μικροσκόπιο όλες οι άδειες - Η υπογραφή του Δημήτρη Παπαστεργίου
Γ. Τσατραφύλλιας: «Μπαίνουμε σε φάση ισχυρής κακοκαιρίας» - Πότε θα χτυπήσει την Αττική ισχυρή καταιγίδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μια αεροσυνοδός έγινε πλουσιότερη κατά 881.000 ευρώ μέσα σε αεροπλάνο, προσφέροντας σεξουαλικές παροχές σε πλούσιος επιβάτες, στις τουαλέτες κατά τη διάρκεια των ταξιδιών.
Την είδηση έφερε στο προσκήνιο η Daily Mail, αναδημοσιεύοντας δημοσίευμα της Sada, στο οποίο ανέφερε πως η αεροσυνοδός επέλεγε να πετά στη γραμμή των Αραβικών Εμιράτων, ώστε να έχει πιο εύκολα πρόσβαση σε… μεγάλα πορτοφόλια.
Κανένα από τα δημοσιεύματα, πάντως, δεν αναφέρουν ούτε το όνομα της αεροσυνοδού, ούτε και της εταιρείας στην οποία εργαζόταν.
Και λέμε εργαζόταν, διότι συνελήφθη στα… πράσα, εν ώρα παροχής υπηρεσιών στην τουαλέτα αεροσκάφους και απολύθηκε αμέσως.






















































