ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τρεις σωματοφύλακες του Ομπάμα αντί να τον προσέχουν έγιναν… ντίρλα και απολύθηκαν!

Τρεις σωματοφύλακες του Ομπάμα αντί να τον προσέχουν έγιναν… ντίρλα και απολύθηκαν!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μπάρακ Ομπάμα, Ολλανδία, Πράκτορες,

Τους ανατέθηκε η προστασία του προέδρου των ΗΠΑ, εκείνοι όμως είπαν να… πιουν ένα ποτηράκι παραπάνω. Μόνο που το ένα ποτηράκι έφερε το άλλο, με αποτέλεσμα οι τρεις πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας να γίνουν “ντίρλα” και να απολυθούν!

Οι τρεις πράκτορες βρίσκονταν στην Ολλανδία για να προσέχουν τον Μπάρακ Ομπάμα. Αντί αυτού όμως, όπως γράφει η “Ουάσινγκτον Ποστ”, “ο ένας τους βρέθηκε αναίσθητος από το μεθύσι στο χολ ενός ξενοδοχείου” του Άμστερνταμ το πρωί της Κυριακής, την παραμονή της άφιξης του Αμερικανού προέδρου στην Ολλανδία για τη σύνοδο κορυφής για την ουκρανική κρίση.

Η Μυστική Υπηρεσία (Secret Service), επίλεκτη αστυνομία αρμόδια για την ασφάλεια του Αμερικανού προέδρου, είχε ήδη προκαλέσει σκάνδαλο τον Απρίλιο του 2012, όταν πράκτορές της είχαν κατηγορηθεί για συναντήσεις με εκδιδόμενες γυναίκες στη διάρκεια ενός ταξιδιού του Ομπάμα στην Καρταχένα της Κολομβίας.

Στη τωρινή περίπτωση, “η συμπεριφορά (των πρακτόρων) παραβιάζει τους νέους κανονισμούς που υιοθετήθηκαν από τη Μυστική Υπηρεσία” μετά το σκάνδαλο στην Κολομβία, όταν οι πράκτορες είχαν πιει και φέρει στο ξενοδοχείο τους εκδιδόμενες γυναίκες πριν από την άφιξη του Ομπάμα, υπογραμμίζει η “Ποστ”.

Ο εκπρόσωπος της Μυστικής Υπηρεσίας Εντ Ντόνοβαν επιβεβαίωσε πως η υπηρεσία “έστειλε πράγματι τρεις εργαζομένους στα σπίτια τους για πειθαρχικούς λόγους”. Σύμφωνα με την “Ποστ” ο Ντόνοβαν αρνήθηκε να προβεί σε άλλα σχόλια.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι ελληνικές Αρχές αναζητούν το δίκτυο «φίλων» του 37χρονου τζιχαντιστή της Χαμάς

Το Ισραήλ τρόμαξε τόσο πολύ τον Πούτιν, που η Ρωσία απενεργοποίησε το δικό της δίκτυο παρακολούθησης

Η Κυπριακή Δημοκρατία θα καταγγείλει τις τουρκικές παρενοχλήσεις σε υπ. Άμυνας της ΕΕ – Στην περίπτωση Δένδια «σήκωσαν» και F-16

Οι ΗΠΑ χαρακτήρισαν το Ισραήλ ως «κρίσιμη» κατασκοπευτική απειλή εν μέσω εντάσεων για τον πόλεμο με το Ιράν (NBC)

Επιχείρηση «ODIN»: Τι ανακοίνωσε η Αστυνομία για τον 37χρονο τζιχαντιστή που ετοιμαζόταν για βομβιστική επίθεση με στόχο τουρίστες

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr