Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καυτές βραδιές του Έλληνα “επιβήτορα” ιερέα με χυμώδη 45αρα στο Μανχάταν (φωτο)

Καυτές βραδιές του Έλληνα “επιβήτορα” ιερέα με  χυμώδη 45αρα στο Μανχάταν (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένα απίστευτο σκάνδαλο είδε τις τελευταίες ώρες το φως της δημοσιότητας με πρωταγωνιστή Έλληνα παπά στο Μανχάταν των ΗΠΑ.

Πρόκειται για τον ελληνορθόδοξο ιερέα, πατέρα Γεώργιο Πασσιά, ο οποίος μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου για την παράνομη σχέση με την Περουβιανή μητέρα τριών παιδιών και παντρεμένη με ομογενή αναγκάστηκε να παραιτηθεί. Και ο πατέρας Γεώργιος όμως ήταν παντρεμένος και πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Ο ιερέας τελούσε τη Θεία λειτουργία εδώ και τουλάχιστον εννέα χρόνια στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, στην περιοχή Washington Heights στο Μανχάταν.

Μάλιστα είχε κατονομάσει την 45χρονη Εθελ Μπουζάλα «πνευματική εγγονή του» ενώ την είχε καταστήσει και στενή συνεργάτιδά του στην προσπάθειά του να συγκεντρώσει χρήματα για την ανακαίνιση του ναού. Στη συνέχεια η Περουβιανή ερωμένη του έγινε και διευθύντρια του κατηχητικού της εκκλησίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «New York Post» ο πατέρας Γεώργιος είχε βαφτίσει ορθόδοξη την 45χρονη έτσι ώστε να μπορέσει να παντρευτεί τον μετέπειτα σύζυγο της.

Το πάθος τους ήταν τόσο έντονο που δεν περιοριζόντουσαν μονάχα στις σεξουαλικές τους συνευρέσεις, αλλά βιντεοσκοπούσαν και τις φαντασιώσεις τους που έκαναν πράξη. Μάλιστα φημολογείται πως η Περουβιανή δεν έφερνε αντίρρηση στον ιερέα για τίποτα και ήταν πάντα πρόθυμη να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία του.

Σε στιγμιότυπα τα οποία αποκαλύφθηκαν μέσα από τα βίντεο τους η 45χρονη τρίβει το πρόσωπο του ιερέα με τις πατούσες της και εκείνος δείχνει να το απολαμβάνει ιδιαίτερα. Σε ένα άλλο καρέ ο παπάς φορώντας μόνο ένα λευκό μπλουζάκι παρακολουθεί μέσα από έναν καθρέφτη την 45χρονη η οποία “το κάνει” με μια μπανάνα τυλιγμένη με μια μεμβράνη, έως που το φρούτο να λιώσει.

Το παράνομο ζευγάρι «ξεσκέπασε» ο σύζυγος της 45χρονης, που ανακάλυψε την παράνομη σχέση τους και έστειλε το σχετικό υλικό στην Αρχιεπισκοπή.

Και ο παπάς Γεώργιος αλλά και η Περουβιανή κλήθηκαν από τον επίσκοπο Αντώνιο Παρόπουλο σε απολογία και στις 16 Σεπτεμβρίου ο ιερέας απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά του, ενώ ομολόγησε ότι έχει αμαρτήσει.

«Ο Θεός αποφάσισε να αποσυρθώ, να ακολουθήσω τον δρόμο της σιωπής και της προσευχής, της νηστείας και της αφοσίωσης στον Κύριο μας. Μην με ρωτήσετε πού πηγαίνω και πού θα βρίσκομαι» έγραψε στο μήνυμα που έστειλε στον ποίμνιό του και στο οποίο ενημέρωνε ότι εγκαταλείπει τη θέση του για προσωπικούς λόγους.

Η Περουβιανή, σύμφωνα με την εφημερίδα «New York Post» επέστρεψε πίσω στην οικογένειά της, ενώ ο απατημένος σύζυγός της αρκέστηκε στο να σχολιάσει ότι παραμένει ζευγάρι με την 45χρονη.

Rev George Passias Kinky sex video

120525_, Fr. George Passias and Edith Bouzalas leaving St. Spyridon Greek Orthodox Church, NY, NY, exclusivly for Sunday_JC Rice

Rev. George Passias Foot Fetish video

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

«Παζάρι» ΗΠΑ-Ισραήλ: «Ναι» σε επιχείρηση στη Ράφα σε αντάλλαγμα με περιορισμένη επίθεση στο Ιράν

Γερμανία: Ρώσοι κατάσκοποι σχεδίαζαν δολιοφθορές σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις και σιδηροδρόμους

Θεοκράτες «κότες» του Ιράν: Ο υπ. Εξωτερικών διαβεβαιώνει ότι δεν επιδιώκει την εξάπλωση της έντασης με το Ισραήλ

Στ. Κασσελάκης από Ουάσιγκτον: Δεν νοείται ελληνοτουρκικός διάλογος χωρίς το Κυπριακό

Μέση Ανατολή: Η Κίνα στο πλευρό του Ιράν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr