ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Γαλλία, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Τελωνείο, Τζιχαντιστές,


















































Η Μέρκελ καλεί την ΕΕ να κάνει διαπραγματεύσεις με τον Πούτιν για να μπει φρένο στον Τραμπ
Έντρομος από την κατακραυγή ο Μητσοτάκης επειδή πήρε τους Patriot από την Κάρπαθο στέλνει ζεύγος Mirage
Οικογενειακή «μαφία» στην Κρήτη: Έξι συλλήψεις για εκβιασμούς, εμπρησμούς και απάτες
«Είμαστε πάρα πολύ κοντά σε πόλεμο με το Ιράν», προειδοποιούν Ισραηλινοί ειδικοί
Οι Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν ανακοίνωσαν ότι έπληξαν οργανώσεις που συνδέονται με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ σε κουρδική
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το ISIS, μια σχολή μηχανικών πληροφορικής στη νότια Γαλλία, έπεσε θύμα των καναδικών τελωνείων λόγω της ομωνυμίας του με το Ισλαμικό Κράτος.
Η σχολή μηχανικών πληροφορικής και πληροφορικών συστημάτων υγείας, που εδρεύει στην πόλη Καστρ, φέρει την ίδια επωνυμία με το ακρωνύμιο που χρησιμοποιείται συνήθως στην αγγλική γλώσσα για να περιγράψει την τζιχαντιστική οργάνωση η οποία δρα στη Συρία, το Ιράκ και άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής.
Το γεγονός αυτό τράβηξε όπως ήταν φυσικό την προσοχή των Καναδών τελωνειακών υπαλλήλων: όταν η σχολή παρήγγειλε, πριν από μερικούς μήνες, από μια καναδική εταιρεία, μηχανήματα γεωεντοπισμού για μια έρευνα, οι Καναδοί πίστεψαν ότι είχαν να κάνουν με… τρομοκράτες.
“Καθώς το υλικό αυτό χαρακτηρίστηκε ευαίσθητο, το τελωνείο το μπλόκαρε” απαγορεύοντας την εξαγωγή του, εξήγησε ένα μέλος της διεύθυνσης του γαλλικού πανεπιστημίου. “Και χρειάστηκαν δύο μήνες για να καταφέρουμε τελικά να παραλάβουμε την παραγγελία μας”, συμπλήρωσε.
Η σχολή “δεν θέλει να εξελιχθεί σε ψυχόδραμα αυτή η ιστορία” και προς το παρόν αποκλείει το ενδεχόμενο να αλλάξει ονομασία για να μην την συγχέουν στο εξής με την τρομοκρατική οργάνωση, πρόσθεσε ο ίδιος.























































