ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι είπε ο Τραμπ για μετανάστες και Μέρκελ – Προβλέπει ταραχές στην Γερμανία

Τι είπε ο Τραμπ για μετανάστες και  Μέρκελ – Προβλέπει ταραχές στην Γερμανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Ντόναλντ Τραμπ, το φαβορί των προκριματικών εκλογών στο στρατόπεδο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στις ΗΠΑ, καυτηρίασε την πολιτική της Άνγκελας Μέρκελ για το προσφυγικό, υποστηρίζοντας ότι ο τρόπος που η καγκελάριος της Γερμανίας ενεργεί προς όφελος των προσφύγων είναι «τρελός» και «παρανοϊκός».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο αμερικανικό δίκτυο CBS, ο κ. Τραμπ υπογράμμισε ότι δεν συμπαθεί τις μεταναστεύσεις και έκανε λόγο για ταραχές που, όπως πιστεύει, θα ξεσπάσουν στη Γερμανία.

Ο δισεκατομμυριούχος, γνωστός για τις αντιμεταναστευτικές του θέσεις, επεσήμανε ότι «χωρίς αμφιβολία» τάσσεται υπέρ της υποδοχής 10.000 προσφύγων στην χώρα του. Ωστόσο, εκτίμησε ότι 20.000 είναι πολλοί.

«Θα πρόκειται για τον μεγαλύτερο Δούρειο Ίππο εάν οι άνθρωποι αυτοί αποδειχθούν ότι ανήκουν στην οργάνωση Ισλαμικό Κράτος» προσέθεσε ο κ. Τραμπ.

Ο μεγιστάνας πρότεινε να οριστεί μια ζώνη απαγόρευσης πτήσεων στο βόρειο τμήμα της Συρίας όπου θα καταφεύγουν οι πρόσφυγες.

Ο ίδιος υποστήριξε επιπλέον ότι «θα έπρεπε να γίνει χρήση βίας εναντίον του προέδρου της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ όταν εκείνος χρησιμοποίησε χημικά όπλα».

Τόνισε, εξάλλου, ότι ο ίδιος θα μπορούσε «ενδεχομένως να τα πάει πολύ καλά με τον Βλαντίμιρ Πούτιν» καθώς «δε συμπαθεί καθόλου τον Ομπάμα».

«Όσο ο (Πούτιν) επιτίθεται εναντίον του Ισλαμικού Κράτους, τάσσομαι υπέρ των βομβαρδισμών της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας στη Συρία», πρόσθεσε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σοκ στο Χόλιγουντ: Πέθανε στα 36 της η ηθοποιός Χέιντεν Πανετιέρ, πρωταγωνίστρια των «Heroes» και «Nashville»

Ο Ντόναλντ Τραμπ απείλησε να εξαλείψει το Ομάν από τον χάρτη – Τις ίδιες «μαγκιές» έλεγε και για το Ιράν

Το Ιράν επικήρυξε με $30.000 για κάθε Αμερικανό στρατιώτη νεκρό ή αιχμάλωτο

Ο Ερντογάν μπλόκαρε τις κουρδικές δυνάμεις από την είσοδο στον πόλεμο στο Ιράν

Το Ισραήλ ως «ερωμένη» της Μέσης Ανατολής: Επιθυμητό κεκλεισμένων των θυρών, αποδιωγμένο στο προσκήνιο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr