Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Aπίστευτο: Ινδός «αναστήθηκε» λίγο πριν από την νεκροτομή

Aπίστευτο: Ινδός «αναστήθηκε» λίγο πριν από την νεκροτομή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Απίστευτο κι όμως αληθινό είναι το περιστατικό που συνέβη στην Ινδία, όπου οι γιατροί έκαναν λάθος και δήλωσαν νεκρό, έναν 45χρονο άνδρα, ο οποίος λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η νεκροτομή από τον ιατροδικαστή «αναστήθηκε».

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η Dailymail, ο 45χρονος άνδρας βρέθηκε αναίσθητος σε μια αποθήκη λεωφορείων στη Βομβάη της Ινδίας, υποφέροντας από μια μόλυνση στο αυτί και υποσιτισμό. Ο άνδρας μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στο προσωπικό δόθηκε εντολή να μεταφέρουν το «πτώμα» στο νοσοκομείο, παρότι οι κανόνες αναφέρουν πως τα πτώματα διατηρούνται για δύο ώρες στην μονάδα επειγόντων περιστατικών για την περίπτωση που υπάρχει πιθανότητα ανάνηψης.

Ωστόσο, δύο τραυματιοφορείς έκπληκτοι αντίκρισαν τον άνδρα να αναπνέει και το στομάχι του να κινείται πάνω-κάτω, την ώρα που προετοίμαζαν το «πτώμα». Ο προϊστάμενος που διέταξε τη διενέργεια νεκροτομής κατηγορείται ότι έσκισε τη δήλωση του θανάτου του και ότι έσβησε την καταχώρηση από το βιβλίο συμβάντων, έπειτα από την γκάφα του.

«Επιπλήξαμε τον γιατρό και του είπαμε ότι σε τέτοιες περιπτώσεις ο οργανισμός θα πρέπει να διατηρείται σε θάλαμο επειγόντων περιστατικών για δύο ώρες», ανέφερε ο διοικητής του νοσοκομείου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γιάννης Χρυσουλάκης: Έλληνες και Ινδοί συγκροτούν δύο έθνη που συναντιούνται, με αδιάλειπτες και γόνιμες επαφές και ανταλλαγές, στα βάθη της Ιστορίας

Συμπληρωματικές μηνύσεις καταθέτουν συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών

Ο Νίκος Δένδιας μίλησε για συμμαχία Ελλάδας-Αρμενίας-Ινδίας και Γαλλίας

Έφαγε 39 νομίσματα και 37 μαγνήτες επειδή πίστευε ότι ο ψευδάργυρος βοηθάει στο μπόντι μπίλντινγκ

Η ρωσική ενέργεια είναι πολύ φθηνή ώστε να αντισταθούν ορισμένες χώρες

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr