Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ξαναμμένη καθηγήτρια “το έκανε” με μαθητή της και έμεινε έγκυος

Ξαναμμένη καθηγήτρια “το έκανε” με μαθητή της και έμεινε έγκυος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σοκάρει η είδηση της ότι 28χρονη καθηγήτρια “το “έκανε” με 12χρονο μαθητή της και έμεινε έγκυος. Το περιστατικό έλαβε χώρα στις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα σε σχολείο στο Κονέκτικατ και η σχέση του παράνομου ζευγαριού κράτησε για τρία χρόνια, στη διάρκεια των οποίων φέρονται να είχαν συνευρεθεί περισσότερες από είκοσι φορές.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ο 15χρονος πλέον μαθητής, πήρε μεταγραφή από το Chapel Elementary School του Στάρφορντ στο Κονέκτικατ. Ο ανήλικος μίλησε για την περιπέτειά του στους νέους του δασκάλους, οι οποίοι προχώρησαν άμεσα σε καταγγελία, για να ξεδιπλωθεί η όλη ιστορία.

Ο 15χρονος μαθητής περιμένει τα αποτελέσματα από το τεστ πατρότητας, προκειμένου να μάθει αν η μόλις πέντε μηνών κόρη της 28χρονης καθηγήτριας είναι δικό του παιδί ή όχι, καθώς, όπως είπε στην αστυνομία, τις περισσότερες φορές “το έκαναν” χωρίς προφυλάξεις.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Προειδοποίηση από Ρώσο διπλωμάτη για την Ουκρανία – «Η επιπλέον βοήθεια των ΗΠΑ θα στείλει χιλιάδες στη “μηχανή του κιμά”»

Πέντε ρουκέτες από ιρακινό έδαφος έπληξαν αμερικανική βάση στη Συρία

Ο Ζελένσκι πανευτυχής που θα πάρει νέα αμερικανικά δισ. δολάρια

Η NASA προειδοποιεί: «Η Κίνα θα στείλει όπλα στο Φεγγάρι»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr