Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δεκατριάχρονη αποκεφάλισε και έκαψε τον γιο του βιαστή της

Δεκατριάχρονη αποκεφάλισε και έκαψε τον γιο του βιαστή της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με τον δικό της τρόπο εκδικήθηκε μια 13χρονη, η οποία είχε πέσει θύμα βιασμού.

Η 13χρονη από την Ινδία αποκεφάλισε τον γιο του βιαστή της ένω στη συνέχεια έκαψε το πτώμα, το έβαλε σε σακούλα και το έθαψε κάτω από τούβλα.

Το πτώμα βρέθηκε αργότερα όταν σκυλιά το έσυραν, μισοκαμμένο, από το σημείο όπου η 13χρονη το είχε θάψει.

Σύμφωνα με την αστυνομία η 13χρονη εξετάζεται για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας ενώ ερευνάται και η καταγγελία του βιασμού.

Το κορίτσι κατήγγειλε πως δέχθηκε επίθεση στο κρατίδιο Uttar Pradesh στα βόρεια της Ινδίας και βιάστηκε από έναν άνδρα ο οποίος της έδωσε ένα χημικό λευκαντικό που συχνά χρησιμοποιείται σαν ναρκωτικό.

Η αστυνομία ανέφερε πως η 13χρονη είναι ναρκομανής και συχνά μπλεκόταν σε αντιπαραθέσεις με άλλους για ασήμαντα ζητήματα και για ασήμαντα χρηματικά ποσά.

«Η μητέρα της δεν είναι καλά, ο πατέρας της είναι εργάτης, το οικογενειακό της περιβάλλον είναι πολύ φτωχό. Δεν υπάρχει ούτε οικογενειακή πειθαρχία και την έχουν δει να παίρνει ναρκωτικά. Θα γίνει μια δίκαιη έρευνα», σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας.

Το κορίτσι εστάλη σε ξενώνα φιλοξενίας ανηλίκων.

Σύμφωνα με το National Crime Records Bureau της Ινδίας, περισσότερες από 2000 γυναίκες και κορίτσια βιάστηκαν στο Νέο Δελχί το 2014 ενώ τις περισσότερες φορές περιστατικά βιασμών δεν αναφέρονται καν στην αστυνομία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Δένδιας: Συρία και Λιβύη αποτυχημένα κράτη – Η Ελλάδα βρίσκεται στο μέσο μιας τεράστιας γεωπολιτικής αναταραχής

Τραμπ: Η Ινδία συμφώνησε να σταματήσει να αγοράζει πετρέλαιο από τη Ρωσία

Η Ντέλσι Ροντρίγκεζ ανακοίνωσε ενεργειακή συνεργασία Βενεζουέλας-Ινδίας

«Πήραν το κεφάλι του ως τρόπαιο»: Οι σπαρακτικές νέες λεπτομέρειες για τη σφαγή του Νιρέλ Ζινί από τη Χαμάς την 7η Οκτωβρίου

Ιστορική συμφωνία ελεύθερου εμπορίου Ε.Ε.-Ινδίας «ανάχωμα» στους υψηλούς δασμούς του Τραμπ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr