ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Τραγωδία στον Βόλο: Κάηκαν ζωντανές μητέρα και κόρη μέσα στο σπίτι τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για ακόμη μία φορά ο δικτάτορας της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγ Ουν προκαλεί. Αυτή τη φορά στέλνει 50.000 πολίτες της χώρας του στο εξωτερικό για να εργαστούν καταναγκαστικά σε άθλιες συνθήκες εργασίας, όπως ανέφεραν τα Ηνωμένα Έθνη.
Οι εργαζόμενοι, οι οποίοι αποστέλλονται στην Κίνα και τη Ρωσία, σύμφωνα με έκθεση του διεθνούς οργανισμού, υποσιτίζονται και εργάζονται 20 ώρες την ημέρα. Ένα μέλος της Επιτροπής Έρευνας των Ηνωμένων Εθνών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, που ειδικεύεται σε θέματα της Βόρειας Κορέας για τα ανθρώπινα δικαιώματα, δήλωσε ότι οι χώρες στην Αφρική, την Ασία, τη Μέση Ανατολή και την Ευρώπη, είναι μεταξύ των χωρών που αποδέχονται Βορειοκορεάτες για εργασία. Κατηγόρησε τα έθνη αυτά ότι γίνονται ‘συνένοχοι στο απαράδεκτο σύστημα της καταναγκαστικής εργασίας’.
Προέκυψε επίσης ότι η Βόρεια Κορέα κερδίζει μέχρι και 1.5 δισ. δολάρια κάθε χρόνο από το βάναυσο σύστημα ανταλλαγής εργατών. Στην ετήσια έκθεση ο ΟΗΕ αναφέρει: “Οι Βορειοκορεάτες έχουν στείλει ανθρώπους για να εργαστούν σε πολλά μέρη του κόσμου, δουλεύοντας κάτω από συνθήκες που ισοδυναμούν με υποταγή σε καταναγκαστική εργασία”. Προσθέτει ότι οι εργαζόμενοι επικεντρώνονται κυρίως στην κατασκευή, την υλοτομία, την εξόρυξη και την κλωστοϋφαντουργία.























































