ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Σαμάρα, Τζιχαντιστές, Φωτογραφίες,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
Τραγωδία στον Βόλο: Κάηκαν ζωντανές μητέρα και κόρη μέσα στο σπίτι τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Ισλαμικό Κράτος ανάρτησε στο διαδίκτυο εικόνες που δείχνουν τους τζιχαντιστές του να μάχονται δυτικά της πόλης Σαμάρα του Ιράκ.
Η Σαμάρα είναι χτισμένη στην ανατολική όχθη του ποταμού Τίγρη, στην περιφέρεια Σαλαντίν, και απέχει 128 χιλιόμετρα βόρεια από την πρωτεύουσα Βαγδάτη.
Τον Ιούνιο του 2014 η πόλη δέχθηκε επίθεση από το Ισλαμικό Κράτος. Οι τζιχαντιστές κατάφεραν να καταλάβουν το δημαρχείο και το πανεπιστήμιο της πόλης, αλλά μετά από σκληρές μάχες απωθήθηκαν.
Τώρα, από ό,τι ισχυρίζεται το Ισλαμικό Κράτος, η Σαμάρα δέχεται νέα επίθεση από τις δυνάμεις του. Το Ισλαμικό Κράτος, από ό,τι διαβάζουμε στο Twitter, δίνει σκληρές μάχες και στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει τη Σαμάρα με την Τικρίτ.























































