ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος μαστίγωσε “πότες” και “άπιστους” στη Λιβύη

Το Ισλαμικό Κράτος μαστίγωσε “πότες” και “άπιστους” στη Λιβύη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το Ισλαμικό Κράτος “ρυθμίζει” μέσω της Σαρία, του θρησκευτικού νόμου, όχι μόνο τη δημόσια αλλά και την ιδιωτική ζωή των ανθρώπων που βρίσκονται υπό τον ζυγό του.

Στην πόλη Σύρτη, στη Λιβύη, το Ισλαμικό Κράτος μαστίγωσε δημοσίως άνδρες που βρέθηκαν ένοχοι για κατανάλωση αλκοόλ και διάπραξη μοιχείας.

Σε περίπτωση, βεβαίως, που είχαν πιάσει γυναίκα να “μοιχεύει” θα την είχαν λιθοβολήσει μέχρι θανάτου. Φαίνεται ότι για τους άνδρες η ποινή είναι ελαφρότερη.

Οι καταδικασθέντες οδηγήθηκαν σε κεντρική πλατεία και αφού έπεσαν στα γόνατα δέχθηκαν αδιαμαρτύρητα την ποινή τους, σίγουρα ευχαριστώντας τον Αλλάχ που έσωσαν τα κεφάλια τους.

Δείτε τις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν από το Ισλαμικό Κράτος στο διαδίκτυο:

isis_libya1

isis_libya2

isis_libya3

isis_libya4

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ελλάδα-Κύπρος-Αίγυπτος: Οποιεσδήποτε Συμφωνίες ή Μνημόνια Κατανόησης σχετικά με την οριοθέτηση των θαλάσσιων δικαιοδοσιών θα πρέπει να συνάπτονται σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο και την UNCLOS – Σφαλιάρα στην πειρατική Τουρκία!

ΣΟΚ στο Ισραήλ! Ο Νετανιάχου είχε προειδοποιηθεί από τον Πρόεδρο τον Εμιράτων πριν τη σφαγή της 7/10/23 ότι η Χαμάς σχεδίαζε επίθεση;

Αρμενικά δικαστικά έγγραφα: Η Τουρκία μετέφερε 2.000 Σύρους τζιχαντιστές στο Αζερμπαϊτζάν για πολεμήσουν τους Αρμένιους

Τζιχαντιστές στη νότια Συρία καλούν σε ιερό πόλεμο (τζιχάντ) κατά του Ισραήλ

Αμερικανός πρεσβευτής στο Ισραήλ: Η ειρήνη απαιτεί την εξαφάνιση της Χεζμπολάχ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr