ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βομβιστική Επίθεση, Γαλλία, Επίθεση Αυτοκτονίας, Επίθεση Καλάσνικοφ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμιστές, Παρίσι, Τζιχαντιστές, Τρομοκρατία,


















































Η μάχη για τη Βηρυτό: Η Χεζμπολάχ σχεδιάζει βίαιη κατάληψη της λιβανέζικης πρωτεύουσας
Δημοσκόπηση Alco: Η κυβέρνηση φταίει για την ακρίβεια - Ο Ν. Δένδιας δημοφιλέστερος υπουργός
Η Σαουδική Αραβία βομβάρδισε στόχους στο Ιράν
Τι γνωρίζει η Ιταλία για το τέλος του πολέμου με το Ιράν;
Εντυπωσιακή επίδειξη: Ανθρωποειδή ρομπότ εκτελούν οικιακές εργασίες (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολυθεί στο Παρίσι για τον εντοπισμό και τη σύλληψη πιθανών συνεργών των τζιχαντιστών που χτύπησαν σε 7 στόχους στην πόλη, το βράδυ της Παρασκευής, σκοτώνοντας περισσότερους από 150 ανθρώπους, τραυματίζοντας 200 ή 280, εκ των οποίων οι 80 νοσηλεύονται βαριά.
Η έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη για τις χθεσινοβραδινές επιθέσεις στο Παρίσι θα επιτρέψει να προσδιοριστεί εάν υπάρχουν ακόμη «συνεργοί» των τρομοκρατών οι οποίοι παραμένουν ασύλληπτοι, δήλωσε ο εισαγγελέας του Παρισιού Φρανσουά Μολέν.
Η γαλλική Δικαιοσύνη διεξάγει έρευνα για «δολοφονίες που σχετίζονται με τρομοκρατική οργάνωση» και «σύσταση και συμμορία», διευκρίνισε ο εισαγγελέας, o οποίος έχει τεθεί επικεφαλής της έρευνας.























































