Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θρίλερ με τη σύλληψη του όγδοου τζιχαντιστή – Εκρήξεις στο Βέλγιο

Θρίλερ με τη σύλληψη του όγδοου τζιχαντιστή – Εκρήξεις στο Βέλγιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε θρίλερ εξελίσσεται το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του όγδοου τζιχαντιστή που αιματοκύλησε το Παρίσι.

Οι βελγικές Αρχές από το πρωί της Δευτέρας σαρώνουν σπιθαμή προς σπιθαμή προάστια των Βρυξελλών, όπου φαίνεται πως έχει καταφύγει ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ, με τις έρευνες να επικεντρώνονται κυρίως στη συνοικία Μολενμπέεκ που θεωρείται η σφηκοφωλιά των τζιχαντιστών στο Βέλγιο.

Οι επιχειρήσεις συνεχίζονται μέχρι και τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές.

Ωστόσο, το μεσημέρι της Δευτέρας ο δήμαρχος του Μολενμπέεκ στις Βρυξέλλες ανακοίνωσε ότι η αστυνομική επιχείρηση ολοκληρώθηκε χωρίς να υπάρξει καμία σύλληψη, κάτι που επιβεβαίωσε η εισαγγελία του Βελγίου.

Η δήλωση αυτή ήρθε ως διάψευση της είδησης που είχε μεταδώσει νωρίτερα το βελγικό δίκτυο RTL, σύμφωνα με το οποίο ο καταζητούμενος ως όγδοος τρομοκράτης του Παρισιού Σαλάχ Αμπντεσλάμ είχε συλληφθεί.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για τον 26χρονο που είχε καταφέρει να ξεφύγει μέσα από τα χέρια της γαλλικής αστυνομίας, όταν λίγες ώρες μετά το μπαράζ επιθέσεων στο Παρίσι τον είχε σταματήσει για έλεγχο και εν συνεχεία τον άφησε να φύγει, αφού δεν είχαν ταυτοποιηθεί ακόμα οι δράστες.

Στο ρεπορτάζ του πάντως, το οποίο παραμένει ανεπιβεβαίωτο, το RTL κάνει λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην επιχείρηση των βελγικών ειδικών δυνάμεων στο Μολενμπέεκ.

Την ίδια ώρα, ο Γάλλος εισαγγελέας επιβεβαίωσε ότι η επιχείρηση στις Βρυξέλλες υποκινήθηκε γύρω από έναν «ύποπτο-κλειδί» για τις επιθέσεις στο Παρίσι, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά ότι πρόκειται για τον Σαλάχ Αμπντεσλάμ, μετέδωσε ωστόσο ότι τελικά δεν υπήρξε καμία σύλληψη. Παράλληλα, η βελγική αστυνομία ζήτησε από τους τηλεοπτικούς σταθμούς να διακόψουν τις απευθείας μεταδόσεις από το σημείο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Βέλγιο θα δώσει F-16 στην Ουκρανία

Ο Ερντογάν είπε τον Νετανιάχου «σφαγέα» και «Χίτλερ» και επιτέθηκε στις ΗΠΑ

Αγωνία για τους σχεδόν 100 ζωντανούς Ισραηλινούς ομήρους που κρατάνε τα τζιχάντια της Χαμάς

Κοινή έκκληση από 18 χώρες στη Χαμάς για την απελευθέρωση των Ισραηλινών ομήρων

Οι ισραηλινές δυνάμεις βομβαρδίζουν τη βόρεια Γάζα – Για αδιάκοπο σφυροκόπημα μιλούν οι κάτοικοι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr