ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άνγκελα Μέρκελ, Ασθενοφόρο, Αστυνομία, Βομβιστική Επίθεση, Γερμανία, Ισλαμιστές, Ολλανδία, Ποδόσφαιρο, Τζιχαντιστές,


















































Εξοντώθηκε οπλαρχηγός της Χαμάς που κρατούσε εφτά ομήρους στην Πόλη της Γάζας
Η Άννα Παπαδοπούλου (ΕΛ.Α.Σ.) ράπισε την «Αντουανέττα» της ΝΔ βουλευτή Κουλκουδίνα - Τον έβαλε στη θέση του!
Νετανιάχου: Ο Ερντογάν είναι τύραννος, απειλεί την Ελλάδα, κατέχει τη βόρεια Κύπρο - Ισραηλινή Πρεσβεία Αθήνα: «Η ασφάλεια, η σταθερότητα
Ο τραμπούκος-πειρατής Ερντογάν επιχειρεί με μαφιόζικες υποκρισίες να εμφανιστεί ως δήθεν φίλος και σύμμαχος της Ελλάδας
Δημοσκόπηση Metron: ΝΔ 25,1%, ΕΛΑΣ 13,1%, ΠΑΣΟΚ 10,5% - Σε λάθος πορεία η χώρα λένε 2 στους 3
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ενώ η Ευρώπη δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το σοκ από τις τρομοκρατικές επιθέσεις της περασμένης Παρασκευής στο Παρίσι, το βράδυ της Τρίτης σήμανε συναγερμός στο Αννόβερο της Γερμανίας όταν αστυνομικοί εντόπισαν ένα ασθενοφόρο γεμάτο με εκρηκτικά σε κοντινή απόσταση από το στάδιο όπου επρόκειτο να πραγματοποιηθεί ο φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας Γερμανίας-Ολλανδίας!
Ο αγώνας, που θα πραγματοποιούνταν παρουσία της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ, του αντικαγκελάριου Ζίγκμαρ Γκάμπριελ και άλλων μελών της γερμανικής κυβέρνησης, ματαιώθηκε, ενώ αρχικά η αστυνομία ανακοίνωσε ότι το στάδιο έπρεπε να ματαιωθεί για λόγους ασφαλείας καθώς εντοπίστηκε «ύποπτο αντικείμενο». Σύμφωνα με το dpa το οποίο επικαλείται γερμανικούς κυβερνητικούς κύκλους, υπήρχαν ενδείξεις για «απειλή επίθεσης», οι οποίες έπρεπε να ληφθούν σοβαρά υπ’ όψιν.
Γερμανικά ΜΜΕ μετέδωσαν πως η γερμανική εθνική ομάδα μεταφέρθηκε σε μια ασφαλής, αλλά άγνωστη τοποθεσία, ενώ λίγη ώρα αργότερα έγινε γνωστό ότι εκκενώθηκε και η TUI-Arena στο Αννόβερο, όπου θα έδινε συναυλία το συγκρότημα «Soehne Mannheims».
Τελικά, διεθνή ΜΜΕ μετέδωσαν πως ο αρχηγός της γερμανικής αστυνομίας αποκάλυψε ότι κοντά στο γήπεδο βρέθηκε ένα ημιφορτηγό το οποίο είχε μετατραπεί σε ασθενοφόρο -προκειμένου να μην κινηθούν υποψίες- και το οποίο ήταν γεμάτο με εκρηκτικά.























































