Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αναγκαστική προσγείωση πτήσεων της Air France μετά από τηλεφώνημα για βόμβα

Αναγκαστική προσγείωση πτήσεων της Air France μετά από τηλεφώνημα για βόμβα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δύο πτήσεις της Air France από τις ΗΠΑ με κατεύθυνση το Παρίσι άλλαξαν στον αέρα προορισμό και προσγειώθηκαν σε άλλα αεροδρόμια, μετά τις απειλές για ύπαρξη βόμβας, σύμφωνα με αξιωματούχους.

Και οι δύο πτήσεις προσγειώθηκαν με ασφάλεια.

Η πτήση 65 που απογειώθηκε από το Λος Άντζελες και είχε προορισμό το Παρίσι, διατάχθηκε να κατευθυνθεί στο Σολτ Λέικ Σίτι, μετά την απειλή που υπήρξε για τοποθέτηση βόμβας στο αεροσκάφος.

Ο αξιωματούχος που έδωσε την πληροφορία δεν γνώριζε εάν κάποιος είχε συλληφθεί αλλά ήταν σίγουρος πως δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα με επιβάτες της πτήσης.

Λίγο αργότερα, η πτήση 55 της ίδιας εταιρείας που είχε απογειωθεί από το διεθνές αεροδρόμιο της Ουάσιγκτον Ντουλ και ταξίδευε για το Σαρλ ντε Γκολ στο Παρίσι, άλλαξε πορεία και προσγειώθηκε στην Νέα Σκοτία στο Χάλιφαξ, επίσης εξαιτίας απειλής για τοποθέτηση βόμβας, σύμφωνα με κυβερνητική πηγή.

Ο Τοντ Πάλμερ, ειδικός πράκτορας του FBI σημείωσε πως αρκετοί αστυνομικοί και πράκτορες δουλεύουν από κοινού για να αναγνωρίσουν την φύση των απειλών που “υποχρέωσε” τα αεροπλάνα να αλλάξουν πορεία.
Πάντως, δεν ενεπλάκησαν αμερικανικά μαχητικά, τόνιε ο εκπρόσωπος της NORAD, Πρέστον Σλάχτερ (Preston Schlachter).

“Κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς συμβαίνει”

Ο Τρέβορ Μοράν πήγαινε από το Λος Άντζελες στο Παρίσι για να φτιάξει ένα μουσικό βίντεο. Είπε πως ήρθε ο πιλότος και ενημέρωσε ότι θα κάνουν αναγκαστική προσγείωση.

“Υπήρχαν τεράστια λεωφορεία που μας περίμεναν με το που προσγειωθούμε για να μας πάρουν όλους, Όλοι από τη συγκεκριμένη πτήση περιμένουμε σε αυτό το λόμπι και κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει.

Ο Κιθ Ρούσο που ήταν στην ίδια πτήση, είπε πως μόλις είχε τελειώσει το δείπνο όταν οι αεροσυνοδοί πήραν ξαφνικά τους δίσκους μακρυά και πληροφόρησαν τους επιβάτες πως το σκάφος θα προσγειώνονταν λόγω “ανασφαλών συνθηκών στην πτήση”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

TikTok σε Μπάιντεν: «Δεν πάμε πουθενά» – Στην αντεπίθεση για την απαγόρευση

Τον Μάρτιο οι ΗΠΑ μυστικά μετέφεραν ATACMS μεγάλης εμβέλειας στην Ουκρανία

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Προειδοποίηση από Ρώσο διπλωμάτη για την Ουκρανία – «Η επιπλέον βοήθεια των ΗΠΑ θα στείλει χιλιάδες στη “μηχανή του κιμά”»

Πέντε ρουκέτες από ιρακινό έδαφος έπληξαν αμερικανική βάση στη Συρία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr