ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές, Τρομοκρατία, Φωτογραφίες, Χάσνα Αϊτμπουλαχσέν,


















































Συναγερμός στις ένοπλες δυνάμεις για το ουκρανικό θαλάσσιο drone στη Λευκάδα - Το παρασκήνιο και οι διπλωματικές προεκτάσεις
Ευρωβουλευτές ΠΑΣΟΚ: Ζητάμε κυρώσεις στην Τουρκία αν ψηφιστεί νομοσχέδιο που καταπατά τα κυριαρχικά δικαιώματα Ελλάδας και Κύπρου
Ο Νίκος Δένδιας είδε τα drone των Πορτογάλων και ενημερώθηκε για το Embraer KC-390
Κομισιόν σε Φαραντούρη: «Φρένο» στην τελωνειακή ένωση ΕΕ-Τουρκίας χωρίς καλή γειτονία
Στο στόχαστρο του Αλέξη Τσίπρα οι τράπεζες: Προαναγγελία νέου κόμματος και μετωπική με την κυβέρνηση 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πολύ προοδευτική για μουσουλμάνα και για τρομοκράτης σύμφωνα με τα νέα αδιάψευστα στοιχεία που βγαίνουν στη δημοσιότητα σχετικά με τη Χάσνα Αϊτμπουλαχσέν, την πρώτη βομβίστρια αυτοκτονίας της Ευρώπης!
Η 26χρονη ξαδέρφη του Αμπντελχαμίντ Αμπααούντ, του τζιχαντιστή που φέρεται ως ο εγκέφαλος της τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι, ανατινάχθηκε κατά την επιχείρηση της γαλλικής Αστυνομίας στο Σαιντ Ντενίς.
Η Χάσνα περιγράφεται από τους δικούς της ανθρώπους ως μια σύγχρονη κοπέλα, που δεν είχε διαβάσει ποτέ της το Κοράνι, ζούσε όπως όλα τα κορίτσια της ηλικίας της και είχε πλούσια ερωτική ζωή. Δεν είχε φορέσει ποτέ στη ζωή της μαντίλα, την οποία έβαλε για πρώτη φορά πριν ένα μήνα.Μόλις οι αστυνομικοί πλησίασαν το διαμέρισμα – κρησφύγετο στο προάστιο του Παρισιού, η Hasna Aitboulahcen άρχισε να πυροβολεί. Λίγα λεπτά μετά, πυροδότησε τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένη.
Η νεαρή γυναίκα φώναξε «βοηθήστε με, βοηθήστε με» πριν πυροδοτήσει τα εκρηκτικά και ανατιναχθεί. Έγινε έτσι η πρώτη γυναίκα βομβίστρια αυτοκτονίας στην Ευρώπη.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail η 26χρονη τζιχαντίστρια δεν φαίνεται να ήταν και ιδιαίτερα ένθερμη με τη θρησκεία της ούτε φανατισμένη καθώς όπως αποκάλυψε ο αδερφός της η Χάσνα δεν είχε ποτέ της διαβάσει το Κοράνι και επίσης μαντίλα φόρεσε για πρώτη φορά πριν από ένα μήνα.
Επίσης είχε πολλούς εραστές, γράφει η Daily Mail και δεν θα την περιέγραφε κανείς ως “συνεσταλμένο” κορίτσι.
Στη φωτογραφία που αποκαλύπτει η διαδικτυακή έκδοση της βρετανικής εφημερίδας, η 26χρονη τρομοκράτισσα απολαμβάνει ένα αφρόλουτρο την ώρα που φίλοι της τη φωτογραφίζουν.























































