Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θρασύτατη η Αλ Κάιντα αποκάλυψε ποιος της δίνει αμερικανικά όπλα!

Θρασύτατη η Αλ Κάιντα αποκάλυψε ποιος της δίνει αμερικανικά όπλα!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο συριακός βραχίονας της Αλ Κάιντα, το Μέτωπο Αλ Νούσρα, ανάρτησε ένα νέο βίντεο στους λογαριασμούς της οργάνωσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ευχαριστήσει τον σύμμαχό της “μετριοπαθή” Ελεύθερο Συριακό Στρατό (FSA) που την προμήθευσε με αμερικανικούς αντιαρματικούς πυραύλους TOW.

Στο βίντεο, ένας οπλαρχηγός της Αλ Κάιντα (Μέτωπο Αλ Νούσρα) ευχαριστεί τους συντρόφους του από τον Ελεύθερο Συριακό Στρατό (FSA) που προμήθευσαν τους τζιχαντιστές της τρομοκρατικής οργάνωσης με πυραύλους TOW, για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν την προέλαση του συριακού στρατού.

Όπως είναι γνωστό, εμείς τουλάχιστον στο TRIBUNE σας το γράφουμε από την πρώτη στιγμή, ο “μετριοπαθής” Ελεύθερος Συριακός Στρατός (FSA) -υποστηριζόμενος στο παρελθόν από δυτικές δυνάμεις, μεταξύ των οποίων και η Γαλλία- έχει συγκροτήσει κοινό στράτευμα με την Αλ Κάιντα, τον λεγόμενο Στρατό της Κατάκτησης (Τζαΐς Αλ Φάτεχ), ο οποίος υποστηρίζεται και εξοπλίζεται πλέον ανοιχτά από την Τουρκία, τη Σαουδική Αραβία και το Κατάρ.

Η σκανδαλώδης υποστήριξη της Αλ Κάιντα, και με πολεμικό υλικό, από την Τουρκία στη βορειοδυτική Συρία αποκρύπτεται συστηματικά από τα δυτικά πρακτορεία ειδήσεων.

Ωστόσο, πολλά μεγάλα διεθνή Μέσα έχουν καταγγείλει την Τουρκία και αυτός είναι ο λόγος που οι ΗΠΑ πλέον δεν υποστηρίζουν εκείνους που κάποτε αποκαλούσαν “μετριοπαθείς” και τους τελευταίους μήνες έχουν επιλέξει να δίνουν όπλα και εκπαίδευση μόνο στις Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF), έναν σοσιαλιστικό – δημοκρατικό στρατό με κορμό τους Κούρδους της Συρίας και συμμετέχοντες τους Ασσύριους χριστιανούς και τους Άραβες δημοκρατικούς που αποσχίστηκαν από τον FSA.

Ωστόσο, η Τουρκία συνεχίζει ανενόχλητη να εξοπλίζει τους τζιχαντιστές της Αλ Κάιντα. Μαζί με την Τουρκία, στο βρώμικο εξοπλισμό της Αλ Κάιντα, συμμετέχουν το Κατάρ και η Σαουδική Αραβία. Αυτές οι χώρες συνεχίζουν να θεωρούνται σύμμαχοι της Δύσης, ενώ αποδεικνύονται οι μεγαλύτεροι εχθροί της Δύσης, οπλίζοντας τα χέρια των τρομοκρατών που στοχεύουν τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

Η τζιχαντιστική απειλή δεν θα εξαλειφθεί ποτέ εάν δεν χτυπηθούν οι ηθικοί αυτουργοί του τζιχαντισμού, δηλαδή Τουρκία, Σαουδική Αραβία και Κατάρ.

Δείτε το “ευχαριστήριο” βίντεο της Αλ Κάιντα. Εάν δεν “παίζει” σημαίνει ότι το κατέβασαν:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πρώην σύζυγος οπλαρχηγού του ISIS κατηγορείται για βιασμούς σκλάβας Γιαζίντι

Ο Ερντογάν είπε τον Νετανιάχου «σφαγέα» και «Χίτλερ» και επιτέθηκε στις ΗΠΑ

Σαμαράς: «Καρφιά» για «επαγγελματίες κατευναστές» στην κυβέρνηση – Τι είπε για Τουρκία και Κόσοβο

Ο φαφλατάς Ερντογάν διαδίδει ότι εκείνος «ακύρωσε» με τον Μπάιντεν

Νέα κρίση στις Αμερικανοτουρκικές σχέσεις; – Ο Ερντογάν ανέβαλε τη συνάντηση του με τον Μπάιντεν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr