ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμπντελχαμίντ Αμπααούντ, Αμπντεσλάμ Σαλάχ, Γαλλία, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμιστές, Παρίσι, Τζιχαντιστές, Τρομοκρατία,


















































Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μια εκπληκτική ανακάλυψη έκαναν οι αρχές της Γαλλίας, που δίνει νέα τροπή στις πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι.
Μετά από έρευνα της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας του Παρισιού στο αεροδρόμιο Σαρλ ντε Γκωλ, φαίνεται πως 58 εργαζόμενοι εμπλέκονται με την τρομοκρατία.
Σύμφωνα με το Mega, οι εργαζόμενοι βρίσκονται στη κατηγορία «S» της υπηρεσίας, με τις κάρτες εισόδου τους στις πίστες τους στο αεροδρόμιο να κατάσχονται χωρίς καθυστέρηση.
Μάλιστα, ένα άτομο, το οποίο εργαζόταν στο catering θυγατρικής εταιρείας της Air France, είχε ριζοσπαστικοποιηθεί και προσπαθούσε να προσηλυτίσει άλλους εργαζομένους.
Ο νομάρχης του Σεντ Ντενίς ανέφερε πως θα γίνει έλεγχος σε 86.000 άδειες εργασίας, αρχίζοντας από τα 5.000 άτομα που δουλεύουν στην ασφάλεια του Σαρλ ντε Γκωλ.























































