ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμπντελχαμίντ Αμπααούντ, Αμπντεσλάμ Σαλάχ, Γαλλία, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμιστές, Παρίσι, Τζιχαντιστές, Τρομοκρατία,


















































Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
Η τελική προσφορά του Τραμπ στο Ιράν: Ο λεπτομερής οδικός χάρτης που εστάλη στην Τεχεράνη για την παύση των βομβαρδισμών
Fuel pass και επιδότηση diesel στην αντλία: Πώς, πότε και για ποιους ενεργοποιούνται τα νέα μέτρα
Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε γεύμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού στους Άραβες διπλωμάτες κι άλλους μουσουλμάνους φίλους της Ελλάδας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μια εκπληκτική ανακάλυψη έκαναν οι αρχές της Γαλλίας, που δίνει νέα τροπή στις πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι.
Μετά από έρευνα της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας του Παρισιού στο αεροδρόμιο Σαρλ ντε Γκωλ, φαίνεται πως 58 εργαζόμενοι εμπλέκονται με την τρομοκρατία.
Σύμφωνα με το Mega, οι εργαζόμενοι βρίσκονται στη κατηγορία «S» της υπηρεσίας, με τις κάρτες εισόδου τους στις πίστες τους στο αεροδρόμιο να κατάσχονται χωρίς καθυστέρηση.
Μάλιστα, ένα άτομο, το οποίο εργαζόταν στο catering θυγατρικής εταιρείας της Air France, είχε ριζοσπαστικοποιηθεί και προσπαθούσε να προσηλυτίσει άλλους εργαζομένους.
Ο νομάρχης του Σεντ Ντενίς ανέφερε πως θα γίνει έλεγχος σε 86.000 άδειες εργασίας, αρχίζοντας από τα 5.000 άτομα που δουλεύουν στην ασφάλεια του Σαρλ ντε Γκωλ.























































