Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποιος είναι ο Έλληνας που σκοτώθηκε στο μακελειό της Καλιφόρνιας

Ποιος είναι ο Έλληνας που σκοτώθηκε στο μακελειό της Καλιφόρνιας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ενας έλληνας, ο 52χρονος Νικόλας Θαλασσινός είναι ανάμεσα στους νεκρούς που άφησε πισω του ο δράστης του μακελειού στο κέντρο ατόμων με ειδικές ανάγκες στο στο Σαντ Μπερναντίνο.

Σύμφωνα με τους Τάιμς της Νέας Υόρκης. Ο Θαλασσινός ήταν συνάδελφος του δράστη. Σε τηλεφωνική συνέντευξη με την σύζυγο του θύματος, η Τζένιφερ Θαλασσινού δήλωσε ότι ο σύζυγός της που εργαζόταν ως επιθεωρητής υγείας στην επαρχία του Σαν Μπερναντίνο, συμμετείχε στην ίδια ομάδα εργαζομένων με τον Σαϊέντ Φαρούκ, ο οποίος είχε τις ίδιες αρμοδιότητες.

«Είχε δουλέψει μαζί του. Μιλούσε μαζί του. Δεν υπήρξε τίποτε αρνητικό» λέει η κα. Θαλασσινού αναφερόμενη στην συμπεριφορά του νεαρού δράστη. Η ίδια δηλώνει ότι δεν είχε καμία ένδειξη για το εάν ο 28χρονος Φαρούκ είχε τελευταία ριζοσπαστικοποιηθεί με ισλαμικές ομάδες.

Η Τζένιφερ Θαλασσινού δήλωσε στην αμερικανική εφημερίδα ότι ο σύζυγός της ήταν επικριτής των τζιχαντιστών του ISIS και μιλούσε ανοικτά εναντίον του ισλαμικού κράτους.

Στην ιστοσελίδα του στο facebook ο Θαλασσινός εμφανίζεται να υποστηρίζει συντηρητικές απόψεις με συχνές αναφορές στην θρησκεία. Η εφημερίδα προσθέτει ότι το ζευγάρι ανήκαν στην αίρεση του Μεσσιανικού Ιουδαϊσμού, που συνδυάζει στοιχεία του Ιουδαϊσμού με τον Χριστιανισμό.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μεγάλη ανατροπή: Εφετείο της Νέας Υόρκης ακύρωσε την καταδίκη του Γουάινστιν

Πύραυλο των Χούτι κατέρριψαν οι Αμερικανοί – Είχε στόχο πλοίο με 4 Έλληνες στο πλήρωμα

TikTok σε Μπάιντεν: «Δεν πάμε πουθενά» – Στην αντεπίθεση για την απαγόρευση

Τον Μάρτιο οι ΗΠΑ μυστικά μετέφεραν ATACMS μεγάλης εμβέλειας στην Ουκρανία

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr