Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πρόσφυγες υποστηρίζουν το Ισλαμικό Κράτος και μιλάνε για εξισλαμισμό της Ευρώπης (βίντεο)

Πρόσφυγες υποστηρίζουν το Ισλαμικό Κράτος και μιλάνε για εξισλαμισμό της Ευρώπης (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σάλο έχει προκαλέσει ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της τηλεοπτικής ιταλικής εκπομπής “L’aria che tira”, στο οποίο μουσουλμάνοι πρόσφυγες ή μετανάστες στην Ιταλία, που ζητούν άσυλο στην Ευρωπαϊκή Ένωση, εμφανίζονται να επικροτούν τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι.

Δημοσιογράφοι της εκπομπής πήραν δηλώσεις από πρόσφυγες και μετανάστες που φιλοξενούνται στο μεγαλύτερο προσφυγικό καταυλισμό της Ευρώπης, στην Κατάνια (Κατάνη) της Σικελίας, ρωτώντας ποια είναι η γνώμη τους για το μακελειό στο Παρίσι.

Πρώτος στο βίντεο εμφανίζεται ένας χριστιανός μετανάστης από την Αφρική που λέει: “Λυπάμαι, λυπάμαι για το Παρίσι. Είμαστε χριστιανοί. Δεν σκοτώνουμε”.

Στη συνέχεια ο ρεπόρτερ ρωτά έναν μουσουλμάνο να του πει εάν θεωρεί ότι η σφαγή στο Παρίσι ήταν καλή ή κακή; “Καλή, καλή, buono”, απαντά ο άνδρας. Ο ρεπόρτερ τον ρωτά εάν είναι καλή πράξη να σκοτώνει κανείς Γάλλους και ο άνδρας απαντά: “Ναι, Γάλλοι, είναι καλό!”.

Στο ερώτημα εάν είναι καλό για έναν μουσουλμάνο να σκοτώνει για τον Αλλάχ, ο άνδρας απαντά: “Ναι”.

Ένας άλλος μουσουλμάνος μετανάστης λέει: “Ο γαλλικός Τύπος πρέπει να σταματήσει να ασχολείται με τον Προφήτη. Ο Προφήτης είναι πολύ σημαντικός για εμάς τους μουσουλμάνους”.

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται με έναν 23χρονο μουσουλμάνο μετανάστη, που συστήνεται ως Άχμαντ, ο οποίος ζει στην Ιταλία εδώ και πέντε χρόνια. Δεν έχει κανένα πρόβλημα να πει τι πιστεύει για τις επιθέσεις στο Παρίσι αλλά και το μέλλον του Ισλάμ στην Ευρώπη.

Μιλώντας στον ρεπόρτερ έξω από το τζαμί στην Κατάνη, του λέει με σιγουριά: “Μέχρι το 2025 όλη η Γαλλία θα είναι μουσουλμανική”.

“Άκουσε”, λέει μιλώντας στον δημοσιογράφο αναφερόμενος στη σφαγή στο Παρίσι. “Δεν ήταν οι ξένοι που το έκαναν αυτό. Αυτοί [που το έκαναν] γεννήθηκαν εκεί, ήταν παιδιά σαν αυτά [δείχνει τοπικά μουσουλμανάκια που παίζουν στην Κατάνη], που μεγάλωσαν και έμαθαν πράγματα σχετικά με το Ισλαμικό Κράτος και το Ισλάμ. Και έκαναν αυτό που έκαναν”.

“Αυτό που λέω”, συνέχισε, “είναι ότι το Κοράνι τα λέει αυτά τα πράγματα”.

“Οι Γάλλοι σκότωσαν τους ανθρώπους μας και συμφωνώ με εκείνους που σκότωσαν τους Γάλλους. Εάν συνεχίσετε να σκοτώνετε στη Συρία και στη Παλαιστίνη, θα το κάνουμε και εμείς στη Γαλλία”.

“Και κοίτα, το ορκίζομαι”, λέει, “στις 8 Δεκεμβρίου νομίζω ότι κάτι θα συμβεί στη Ρώμη. Το έγραψαν στο Facebook”.

“Επειδή δεν κάνετε πόλεμο ενάντια στο Ισλάμ, κάνετε πόλεμο ενάντια στον ίδιο τον Θεό. Και δεν μπορείτε να κάνετε πόλεμο στον Θεό. Ο Θεός σας επιτρέπει να ανασαίνετε. Ο Θεός σας επιτρέπει να βλέπετε. Και εσείς θέλετε να κάνετε πόλεμο ενάντια στον Θεό; Πρέπει να αστειεύεστε”.

Δείτε το βίντεο του ρεπορτάζ από την ιταλική τηλεόραση με αγγλικούς υπότιτλους:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Χανίγιε: Η Χαμάς εξετάζει την πρόταση εκεχειρίας με «θετικό πνεύμα»

200 οικογένειες μελών του Ισλαμικού Κράτους επέστρεψαν από τη Συρία στο Ιράκ

Πάπυρος Ερκολάνο: Ο Πλάτων πριν πεθάνει «είχε υψηλό πυρετό και τον ενοχλούσε η μουσική που έπαιζαν»

Μπλίνκεν σε Χαμάς: «Όχι άλλες δικαιολογίες» – Αποδεχθείτε την πρόταση για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα

Περισσότεροι από 51.000 ασυνόδευτοι ανήλικοι πρόσφυγες αγνοούνται σε όλη την Ευρώπη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr