Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μητέρα βίαζε το μωρό της για να ικανοποιεί τον διεστραμμένο φίλο της!

Μητέρα βίαζε το μωρό της για να ικανοποιεί τον διεστραμμένο φίλο της!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δεν χωράει ανθρώπινος νους τα όσα έκανε στη μικρή κορούλα της για να ικανοποιήσει τις άρρωστες σεξουαλικές ορέξεις του συντρόφου της. Η διεστραμμένη 38χρονη μητέρα, που υπέβαλε το κοριτσάκι της σε ακατανόμαστα σεξουαλικά βασανιστήρια, καταδικάστηκε σε 9 χρόνια φυλακή.

Έστελνε φωτογραφίες από τα όσα έκανε στο μωράκι της στον 30χρονο, με τον διεστραμμένο φίλο της να της λέει πόσο του αρέσουν. “Έφτασε στα βάθη της διαστροφής. Οι πιο σοβαρές πτυχές της υπόθεσης είναι η κατάφωρη παραβίαση της εμπιστοσύνης, η σοβαρότητα της σεξουαλικής δραστηριότητας που περιλαμβάνει το μικρό κοριτσάκι σας και φυσικά η διανομή του υλικού στον συγκατηγορούμενό σας για τη σεξουαλική του ικανοποίηση”, σημείωσε ο δικαστής.

“Ήταν περισσότερο πρόθυμη να συμμετάσχει σε αυτή την αηδιαστική και έκλυτη συμπεριφορά μαζί του”, συμπλήρωσε ο δικαστής, με τον 30χρονο να καταδικάζεται σε 6,5 χρόνια φυλακή.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο διαδίκτυο, με τον 30χρονο να αναζητά πολύ καιρό για αιμομικτικό υλικό. Ο συνήγορος υπέρασπισης του 30χρονου υπεραμύνθηκε του πελάτη του αναφέροντας πως η σχέση του κατηγορούμενου είχε διαλυθεί πριν τα αδικήματα και πως βρισκόταν σε μια πολύ σκοτεινή φάση λόγω της μεγάλης κατανάλωσης αλκοόλ. Ξεκίνησε να βλέπει πολύ πορνό και σε λίγο καιρό άρχισε να παρακολουθεί υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Τα ονόματά τους θα βρίσκονται πλέον σε μητρώο δραστών σεξουαλικών αδικημάτων για το υπόλοιπο της ζωής τους. Το μικρό κοριτσάκι έχουν αναλάβει ειδικές υπηρεσίες, ενώ η γυναίκα απαγορεύεται να έχει οποιαδήποτε επαφή μαζί του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πέραμα: Στο νοσοκομείο 5χρονη που καταγγέλλει σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της

Φυλακές Κορυδαλλού: Πέθανε ο 36χρονος που είχε συλληφθεί για τον βιασμό της θετής του κόρης στην Αίγινα

Μητέρα στον Βόλο κατήγγειλε τον πρώην πεθερό της για βιασμό του 4χρονου γιου της

Λάρισα: Ένοχος 37χρονος καταστηματάρχης για την απόπειρα βιασμού υπαλλήλου

Κολωνός: Ισόβια και πολυετή κάθειρξη στον Ηλία Μίχο – Εκτός φυλακής 17 κατηγορούμενοι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr