Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

430 βίαιοι τζιχαντιστές σε γερμανικό έδαφος ικανοί για μακελειό ανά πάσα στιγμή!

430 βίαιοι τζιχαντιστές σε γερμανικό έδαφος ικανοί για μακελειό ανά πάσα στιγμή!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Περίπου 430 βίαιοι τζιχαντιστές είναι έτοιμοι να εξαπολύσουν τρομοκρατικές επιθέσεις στο εσωτερικό της Γερμανίας ανά πάσα στιγμή, σύμφωνα με τον επικεφαλής της υπηρεσίας Εσωτερικής Ασφάλειας της χώρας.

Στη Γερμανία αυτοί τη στιγμή βρίσκονται 1.000 τουλάχιστον βίαιοι ισλαμιστές, εκ των οποίων οι 430 θεωρούνται τόσο επικίνδυνοι που θα μπορούσαν να χτυπήσουν με τζιχαντιστικά χτυπήματα ανά πάσα στιγμή, δήλωσε ο επικεφαλής του Ομοσπονδιακού Γραφείου Προστασίας του Συντάγματος (BfV), Χανς Γκέοργκ Μάασεν, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό MDR.

Ο αριθμός αυτών των τζιχαντιστών προκύπτει από άτομα που παρακολουθούνται από την Ασφάλεια και θεωρούνται εξαιρετικά βίαιοι και επικίνδυνοι.

Ο επικεφαλής του BfV επεσήμανε ότι ο αριθμός των σαλαφιστών, ένας άλλος όρος για να περιγραφούν οι ακραίοι ισλαμιστές φονταμενταλιστές με τζιχαντιστικές διασυνδέσεις, έχει αυξηθεί ραγδαία στη Γερμανία εν μέσω προσφυγικής κρίσης.

“Αυτή τη στιγμή υπάρχουν περίπου 8.350 σαλαφιστές στη Γερμανία. Ο αριθμός τους αυξήθηκε ραγδαία τους τελευταίους μήνες. Στα τέλη Σεπτεμβρίου αριθμούσαν περίπου 7.900”, είπε ο Μάασεν.

Ο Μάασεν πρόσθεσε ότι επιθυμεί οι πρόσφυγες που φτάνουν στη χώρα να συνεργαστούν με τις Αρχές ως πληροφοριοδότες και να ενημερώσουν το γερμανικό κράτος για πιθανούς τρομοκράτες ανάμεσά τους.

Το BfV στηρίζεται, είπε ο επικεφαλής του, σε πληροφοριοδότες για να παρακολουθεί ακροδεξιούς εξτρεμιστές και πιθανούς τζιχαντιστές. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η Γερμανία είναι από παλιά στόχος της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος αλλά και της Αλ Κάιντα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Πιστόριους λέει ότι η Ρωσία γεμίζει τις αποθήκες της με όπλα – Μπορεί να ετοιμάζει κάτι μεγαλύτερο;

Οι ισραηλινές δυνάμεις βομβαρδίζουν τη βόρεια Γάζα – Για αδιάκοπο σφυροκόπημα μιλούν οι κάτοικοι

Γερμανία: Συνελήφθη συνεργάτης Ευρωβουλευτή του AfD για κατασκοπεία υπέρ της Κίνας

Οι Ισραηλινοί πρώτα θα εκκενώσουν τη Ράφα από τους αμάχους και μετά θα εξολοθρεύσουν τους τζιχαντιστές της Χαμάς

Ο Σταϊνμάγερ στην Τουρκία με πολιτική ατζέντα… και ντονέρ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr