Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γλίτωσε από το Ισλαμικό Κράτος, πνίγηκε στο Αιγαίο

Γλίτωσε από το Ισλαμικό Κράτος, πνίγηκε στο Αιγαίο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το όμορφο ξανθό μικρό κορίτσι που βλέπετε στη φωτογραφία ήταν μια Κούρδισσα Γιαζίντι από το βόρειο Ιράκ.

Το παιδί πνίγηκε στο Αιγαίο…

Ήταν η κόρη του Χαντί Οσό από τη Σιντζάρ (Σινγκάλ), τη μαρτυρική πόλη των Κούρδων Γιαζίντι στο βόρειο Ιράκ που αλώθηκε από το Ισλαμικό Κράτος τον Αύγουστο του 2014 και απελευθερώθηκε από τις ενωμένες κουρδικές δυνάμεις στις 13 Νοεμβρίου του 2015.

Όταν το Ισλαμικό Κράτος επιτέθηκε στη Σιντζάρ έσφαξε χιλιάδες Κούρδους Γιαζίντι και αιχμαλώτισε τις όμορφες ξανθιές και πολλές γαλανομάτες γυναίκες τους για σκλάβες. Χιλιάδες γυναίκες των Γιαζίντι πωλήθηκαν στα σκλαβοπάζαρα ως ερωτικές σκλάβες. Ακόμα και παιδιά, όπως αυτό το κορίτσι, βιάστηκαν από τους βάρβαρους τζιχαντιστές.

Η μικρή γλίτωσε από το Ισλαμικό Κράτος για να πνιγεί στο Αιγαίο, σε μια βάρκα που την έβαλαν Τούρκοι δουλέμποροι…

Οι Γιαζίντι δεν είναι μουσουλμάνοι. Είναι Ζωροαστριστές, ηλιολάτρες δηλαδή. Είναι μια θρησκευτική μειονότητα που διατηρεί με πείσμα την αρχαία θρησκεία των Κούρδων – Μηδών Αρίων. Σε περίπτωση που το αγνοείτε, οι κανονικοί Άρειοι είναι οι Ιρανοί και οι Κούρδοι θεωρούνται Άριοι, ως απόγονοι των Μηδών που είναι πρωτοξάδελφα των Περσών.

Οι Γιαζίντι επειδή δεν αναμίχθηκαν με αλλοεθνείς, όπως συνέβη με τους πληθυσμούς που εξισλαμίστηκαν, θεωρούνται από τους υπόλοιπους Κούρδους όχι μόνο θεματοφύλακες της αρχαίας τους παράδοσης αλλά και οι “καθαρόαιμοι” του έθνους τους. Πράγματι, η εικονιζόμενη αδικοχαμένη νεαρή μοιάζει περισσότερο με βορειοευρωπαία. Όμως έτσι είναι οι “γνήσιοι” Κούρδοι.

Οι Γιαζίντι καταδιώκονται με μένος από τους Ισλαμιστές ως “ειδωλολάτρες” και “σατανιστές”.

Η Ελλάδα θα μπορούσε, εάν “στρόφαραν” όσοι κατέχουν πόστα, αντί να ανοίγει τα σύνορά της σε ισλαμιστικούς πληθυσμούς να προσφέρει άσυλο στους πραγματικά διωκόμενους από το Ισλάμ πληθυσμούς, δηλαδή στους χριστιανούς Ασσύριους (επίσης αρχαίο έθνος) και στους Κούρδους με προτεραιότητα στους Ζωροαστριστές Κούρδους Γιαζίντι, των οποίων ο πολιτισμός και “μυστήρια” έχουν πολλά κοινά με τις αρχαιοελληνικές παραδόσεις.

Πράγματι, η χώρα μας θα μπορούσε να προσφέρει άσυλο σε χιλιάδες χριστιανούς Ασσύριους και Γιαζίντι πρόσφυγες, που και δεν θα μας δημιουργούσαν προβλήματα και θα αποτελούσαν “συμμαχικό” πληθυσμό στο εσωτερικό της χώρας, δίχως να έχουμε “ανησυχίες” για πέμπτες φάλαγγες μεταξύ προσφύγων ή μεταναστών.

Δώστε άσυλο στους εν δυνάμει συμμάχους της Ελλάδας, με απλά λόγια.

Και κάτι ακόμα. Εάν η Ελλάδα ήταν μια χώρα που ήθελε να παίξει ρόλο στη Μέση Ανατολή, θα είχε φροντίσει από μόνη της να σώσει χριστιανικούς, ζωροαστρικούς και ελληνογενείς (ρωμηούς) πληθυσμούς της Μέσης Ανατολής, δίχως αυτοί οι άνθρωποι να πέφτουν στα κυκλώματα των Τούρκων δουλέμπορων.

Αντί να κάνουμε αυτό που επιβάλλει η ανθρωπιά και συνάμα το εθνικό μας συμφέρον, αφήνουμε να “παίζουν μπάλα” στο προσφυγικό σουνίτες τζιχαντιστές και Τούρκοι και εμείς στεκόμαστε άβουλοι και παρατηρητές.

Κύριοι που κυβερνάτε αυτόν τον αρχαίο και σπουδαίο (και από γεωπολιτική σημασία) τόπο, δεν σας αξίζει η Ελλάδα. Δεν ξέρετε τι να την κάνετε την Ελλάδα, δυστυχώς… Δεν ξέρετε πώς να κάνετε την Ελλάδα μεγάλη, όχι στα εδάφη, αλλά στις συνειδήσεις των ανθρώπων και των λαών.

Σώστε τους Κούρδους και τους Ασσύριους και θα είναι για πάντα σύμμαχοί μας, διότι οι Κούρδοι και οι Ασσύριοι δεν είναι λαός δίχως μπέσα. Είναι αρχαίοι λαοί και γηγενείς, όπως και εμείς οι Έλληνες, και από κοινού μπορούμε να κάνουμε πολλά και σπουδαία πράγματα στο μέλλον.

Αυτές οι σκέψεις, με αφορμή ακόμα ένα παιδί που χάθηκε άδικα στα παγωμένα νερά του Αιγαίου…

kourdaki

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι Ρώσοι βγάζουν στο σφυρί σπίτια Ουκρανών προσφύγων στα κατεχόμενα

Ναυάγιο στη Σάμο: Ένας νεκρός και τέσσερις αγνοούμενοι μετανάστες

Πρώην σύζυγος οπλαρχηγού του ISIS κατηγορείται για βιασμούς σκλάβας Γιαζίντι

Ο Ερντογάν είπε τον Νετανιάχου «σφαγέα» και «Χίτλερ» και επιτέθηκε στις ΗΠΑ

Αγωνία για τους σχεδόν 100 ζωντανούς Ισραηλινούς ομήρους που κρατάνε τα τζιχάντια της Χαμάς

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr