Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΟΚ! Αποκεφάλισαν τον Σότλοφ γιατί γνώριζε τις βρομιές του Ερντογάν!

ΣΟΚ! Αποκεφάλισαν τον Σότλοφ γιατί γνώριζε τις βρομιές του Ερντογάν!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μια συγκλονιστική διαπίστωση ταρακουνά το διαδίκτυο. Ο δημοσιογράφος Στίβεν Σότλοφ, που αποκεφαλίστηκε από το Ισλαμικό Κράτος και συγκεκριμένα από τον Τζιχάντι Τζον, πριν απαχθεί από τους τζιχαντιστές είχε καταγγείλει ότι η Τουρκία προμήθευε με το δολοφονικό χημικό αέριο Σαρίν τους τζιχαντιστές στη Συρία.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Τούρκος βουλευτής Ερέν Ερντέμ (Eren Erdem), του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP), έφερε στην τουρκική Εθνοσυνέλευση στοιχεία ότι κύκλωμα μέσα από την Τουρκία προμήθευσε την οργάνωση Ισλαμικό Κράτος με όλα τα αναγκαία υλικά για να παρασκευάσει το χημικό αέριο Σαρίν. Όταν συνέβησαν αυτά το Ισλαμικό Κράτος ήταν ακόμα κομμάτι της Αλ Κάιντα.

Σύμφωνα με αυτές τις αποκαλύψεις, η χημική επίθεση με Σαρίν που χρεώθηκε στην κυβέρνηση της Συρίας θεωρείται πλέον ως προβοκάτσια των τζιχαντιστών με τουρκικές πλάτες.

Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ εδώ: Από την Τουρκία προμηθεύτηκε το Ισλαμικό Κράτος χημικό αέριο Σαρίν

Σε συνέχεια των παραπάνω, κάποιοι “έδεσαν” τα ακόλουθα στοιχεία.

Στις 30 Μαΐου του 2013 ο Στίβεν Σότλοφ κατήγγειλε μέσω Twitter ότι το Μέτωπο Αλ Νούσρα, το παρακλάδι της Αλ Κάιντα στη Συρία, αποθήκευε αέριο Σαρίν στην Τουρκία. Ο ίδιος μάλιστα απορούσε πώς μια τόσο συγκλονιστική αποκάλυψη αφήνει αδιάφορα τα συστημικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Στις 4 Αυγούστου του 2013, τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, που τότε ακόμα ήταν το παρακλάδι της Αλ Κάιντα στο Ιράκ, και είχε έρθει ως ενίσχυση των ντόπιων τζιχαντιστών στη Συρία, απήγαγε τον Στίβεν Σότλοφ στα σύνορα.

Στις 21 Αυγούστου του 2013 έγινε η επίθεση με το χημικό αέριο Σαρίν στα προάστια της Δαμασκού, στη Γκούτα. Οι νεκροί εκατοντάδες. Από 281, που τους υπολογίζουν οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες, έως 1.729 που ισχυρίζεται ο Ελεύθερος Συριακός Στρατός (FSA). Για την επίθεση με χημικά στη Γκούτα, τα οποία έπεσαν μέσα στη συνοικία με ρουκέτες, κατηγορείται η κυβέρνηση της Συρίας.

Η κυβέρνηση της Συρίας από την πρώτη στιγμή διαψεύδει και κατηγορεί με τη σειρά της τους τζιχαντιστές για το έγκλημα πολέμου.

Στην πραγματικότητα πρόκειται για μια καλοστημένη προβοκάτσια της Τουρκίας ώστε να προκληθεί χερσαία επέμβαση της Δύσης στη Συρία, η οποία δεν θα γίνει ποτέ επειδή ακριβώς η κοινή γνώμη της Δύσης μέσω των social media θα αντιδράσει σε μια δυτική επέμβαση στη Συρία υπέρ της Αλ Κάιντα.

Στις 2 Σεπτεμβρίου του 2014 ο Στίβεν Σότλοφ, Αμερικανός πολίτης, αποκεφαλίζεται από το Ισλαμικό Κράτος.

Τώρα που αποκαλύπτεται η τουρκική συνωμοσία και προβοκάτσια με το χημικό αέριο Σαρίν, πληθαίνουν οι φωνές που καταγγέλλουν ότι ο Στίβεν Σότλοφ απήχθη από τους τζιχαντιστές σε συνεννόηση με τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες για να του κλείσουν το στόμα.

steven

Ένα άρθρο από τον Απρίλιο του 2014:

Ο Αμερικανός δημοσιογράφος Σέιμουρ Χερς, σε άρθρο του στις 6 Απριλίου του 2014, κατήγγειλε:

– Ήταν σε γνώση των ΗΠΑ ότι ο Ερντογάν στήριζε την οργάνωση Ελ Νούσρα.

Τους ανοιξιάτικους μήνες του 2013 ο Ερντογάν βλέπει ως κλειδί για την επίλυση των εσωτερικών του θεμάτων τον ρόλο της Τουρκίας στη Συρία και ήξερε πως αν κόψει την στήριξη στους οπαδούς της τζιχάντ, όλα τελειώνουν!

– Ελπίδα του Ερντογάν ήταν η ενθάρρυνση ενός γεγονότος που θα υποχρέωνε τις ΗΠΑ να ξεπεράσουν την κόκκινη γραμμή τους!

– Η Αλ Κάιντα και οι συνδεόμενες με αυτή οργανώσεις διαθέτουν σημαντικές αποθήκες χημικών όπλων στην Τουρκία.

– Είναι γνωστό πως η επίθεση με χημικά στην Γκούτα έγινε με σχεδιασμό από τον Ερντογάν

– Η ΜΙΤ και η στρατοχωροφυλακή συνεργάζονται άμεσα με μέλη της Ελ Νούσρα για να τους διδάξουν ικανότητες χρήσης χημικών όπλων. Αυτό είναι κάτι που οι αμερικανική μυστική υπηρεσία το ξέρει από την άνοιξη του 2013.

– Πριν από την επίθεση στην Γκούτα, Τουρκία και Σαουδική Αραβία σε μια σειρά από ‘κέντρα παραγωγής’ εργάζονταν για την παραγωγή του αερίου σαρίν.

– Τον περασμένο Μάιο (2013), συνελήφθησαν 10 μέλη της Αλ Νούσρα την Τουρκία, σχηματίστηκε κατηγορητήριο 130 σελίδων, αλλά τους απελευθέρωσαν μαζί με τον ηγέτη τους τον Χεϊσέμ Κασσάμπ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Ισλαμικό Κράτος σκότωσε 28 Σύρους στρατιώτες

Μπλίνκεν για επίθεση στο Ιράν: Οι ΗΠΑ δεν συμμετείχαν σε καμία επιθετική επιχείρηση

Μητσοτάκης: Στις 13 Μαΐου η συνάντηση με τον Ερντογάν στην Άγκυρα

«Παζάρι» ΗΠΑ-Ισραήλ: «Ναι» σε επιχείρηση στη Ράφα σε αντάλλαγμα με περιορισμένη επίθεση στο Ιράν

Οι Τούρκοι έτοιμοι για «τσαμπουκά» για το θαλάσσιο πάρκο στο Αιγαίο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr