Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέα πολύνεκρη τραγωδία με θύματα 18 μετανάστες στις τουρκικές ακτές

Νέα πολύνεκρη τραγωδία με θύματα 18 μετανάστες στις τουρκικές ακτές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δεκαοκτώ μετανάστες πνίγηκαν στη διάρκεια της νύχτας ανοικτά των δυτικών ακτών της Τουρκίας όταν βυθίστηκε το σκάφος που τους μετέφερε με προορισμό την Κάλυμνο, μετέδωσαν τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Άλλοι δεκατέσσερις άνθρωποι, Σύροι, Ιρακινοί και Πακιστανοί, διασώθηκαν από την τουρκική ακτοφυλακή, διευκρίνισε το πρακτορείο ειδήσεων Dogan.

Οι διασωθέντες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο με υποθερμία και η κατάστασή τους κρίνεται ως σοβαρή από τις υγειονομικές αρχές, σύμφωνα με το πρακτορείο.

Οι μετανάστες είχαν αναχωρήσει από την τουρκική παραθαλάσσια πόλη Μποντρούμ (Αλικαρνασσός) στη διάρκεια της νύχτας με ένα παλιό σκάφος που ανατράπηκε και βυθίστηκε δύο ναυτικά μίλια από τις τουρκικές αρχές, σύμφωνα με μαρτυρίες των διασωθέντων.

Από τις αρχές του έτους, περισσότεροι από 650.000 πρόσφυγες ξεκίνησαν το θαλάσσιο ταξίδι από την Τουρκία με προορισμό τα ελληνικά νησιά, σύμφωνα με τον ΟΗΕ.

Την ίδια περίοδο περισσότεροι από 500 ανάμεσά τους, στη μεγάλη πλειονότητά τους παιδιά, έχασαν τη ζωή τους, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Μετανάστευσης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» – Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη

Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα

Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ

Ανατ. Μεσόγειος: Η αμερικανική μετατόπιση, η αδυναμία της ΕΕ και η άνοδος των περιφερειακών ανταγωνισμών

Pontians: ‘Nikos Kapetanidis’ Action Association honors journalist Uzay Bulut

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr