Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μετανάστες επιτέθηκαν στο Καλαί οπλισμένοι με σφυριά και σιδερόβεργες

Μετανάστες επιτέθηκαν στο Καλαί οπλισμένοι με σφυριά και σιδερόβεργες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε τη στιγμή που ένας μετανάστης επιτέθηκε σε έναν νταλικιέρη, ενώ οδηγούσε, κρατώντας ένα σφυρί και σφυροκοπώντας το παράθυρο στην πόρτα του αυτοκινήτου.

Το πραγματικά ακραίο περιστατικό συνέβη στο Καλαί της Γαλλίας, όπου χιλιάδες μετανάστες οπλισμένοι με σιδερόβεργες, σφυριά και ρόπαλα ξέσπασαν σε βιαιοπραγίες επειδή δεν τους επιτρέπουν να περάσουν στην Αγγλία.

Τα επεισόδια με τους μετανάστες γενικεύθηκαν, ενώ πολλοί επιτέθηκαν στο λιμάνι και στην είσοδο της Σήραγγας της Μάγχης που συνδέει υποθαλάσσια τη Γαλλία με τη Βρετανία.

Η γαλλική Αστυνομία προσπαθούσε να αποκαταστήσει την τάξη αντιμετωπίζοντας χιλιάδες έξαλλους μετανάστες που ζητούν με βίαιες διαδηλώσεις να φύγουν από τη Γαλλία.

Τελικά η Αστυνομία αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει δακρυγόνα και κανόνια νερού για να διαλύσει το πλήθος των εξαγριωμένων μεταναστών.

Τρομοκρατημένοι είναι και οι κάτοικοι του Καλαί, που ήρθαν αντιμέτωποι με ομάδες μεταναστών που οπλισμένοι με σιδερόβεργες και σφυριά έτρεχαν μέσα στην πόλη βανδαλίζοντας.

Ένας Γάλλος παρομοίασε τα όσα συνέβησαν ως σκηνές από το δημοφιλές σίριαλ με ζόμπι, “The Walking Dead”. Όποιος έχει δει επεισόδια κατάλαβε τι ήθελε να πει.

Περίπου 7.000 μετανάστες ζουν στον προσφυγικό καταυλισμό Jungle στα περίχωρα του Καλαί, με πολλούς να εμπλέκονται σε βίαια επεισόδια με την Αστυνομία και τους νταλικιέριδες ενώ απελπισμένα θέλουν να περάσουν στη Βρετανία.

Οι οδηγοί φορτηγών προειδοποιούν ότι αργά ή γρήγορα κάποιος θα σκοτωθεί, αφού οι απελπισμένοι μετανάστες κάνουν πράξεις παράτολμες μην έχοντας τίποτα να χάσουν, προσπαθώντας να κρυφτούν μέσα σε νταλίκες ως λαθρεπιβάτες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κέιτ Μίντλετον: «Όλα δείχνουν ότι πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου»

Επίσκεψη Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου είχε σειρά συναντήσεων

«Ξέφυγε» το έλλειμμα στη Γαλλία

Χανιά: Στη φυλακή 40χρονος από τη Βουλγαρία που παρενόχλησε νεαρή σε πάρκο

Μακρόν σε Νετανιάχου: Η «εξαναγκαστική μεταφορά του πληθυσμού [των Γαζαίων] συνιστά έγκλημα πολέμου»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr