Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ντόναλντ Τραμπ όπως… Χρυσή Αυγή

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι δημοσκοπήσεις μπορεί να υποτιμούν την υποστήριξη στο πρόσωπο του Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με μία νέα έρευνα που δείχνει ότι ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων είναι κερδισμένος από την «προκατάληψη της κοινωνικής επιθυμίας».

Δηλαδή ορισμένοι από όσους πρόκειται να τον ψηφίσουν ντρέπονται να το παραδεχτούν στις δημοσκοπήσεις κάτι που έχει συμβεί στο παρελθόν και στην Ελλάδα καθώς η Χρυσή Αυγή δεν καταγραφόταν αρχικά στις δημοσκοπήσεις.

Η έρευνα, που δημοσιεύθηκε στην Morning Cosult, δείχνει ότι ο Trump έχει καλύτερες επιδόσεις κατά 6 μονάδες μεταξύ των πιθανών Ρεπουμπλικάνων ψηφοφόρων στις δημοσκοπήσεις που πραγματοποιούνται μέσω ιντερνέτ, σε σχέση με τις τηλεφωνικές έρευνες όπου πρέπει να απαντήσουν σε κάποιο πραγματικό πρόσωπο.

Πολύ περισσότερο, η έρευνα έδειξε ότι όσο πιο υψηλό είναι το επίπεδο εκπαίδευσης κάποιου ατόμου τόσο πιθανότερο είναι ο ερωτώμενος να μην παραδεχτεί στο τηλέφωνο ότι θα ψηφίσει τον Trump.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση: Χαμηλές πτήσεις για τα μεγάλα κόμματα – Πρωτιές για Αυτιά και Μπεκατώρου

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Προειδοποίηση από Ρώσο διπλωμάτη για την Ουκρανία – «Η επιπλέον βοήθεια των ΗΠΑ θα στείλει χιλιάδες στη “μηχανή του κιμά”»

Πέντε ρουκέτες από ιρακινό έδαφος έπληξαν αμερικανική βάση στη Συρία

Ο Ζελένσκι πανευτυχής που θα πάρει νέα αμερικανικά δισ. δολάρια

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr