ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροπορικές Επιδρομές, Αλ Κάιντα, Βίντεο, Ιντλίμπ, Ισλαμιστές, Ρωσία, Συρία, Τζιχαντιστές, Τουρκία, Τούρκοι,


















































Ο πανέξυπνος... διακοποΚούλης έπεσε από το ποδήλατο - Παρόμοιο «σουπάρισμα» με του πανέξυπνου ΓΑΠ
Ανατ. Λιβύη (Κυρηναϊκή): Σκοτώθηκε σε βομβιστική επίθεση ο ταξίαρχος Φάουζι Μανσούρι
Συρία: Ο Μπασάρ αλ Άσαντ καταδικάστηκε σε θάνατο
Η στρατηγική των πανεπιστημίων του Κατάρ: Ο ιδεολογικός πόλεμος εξασθενεί την αμερικανική ισχύ
Χρέη-ρεκόρ 52,4 δισ. στα ασφαλιστικά Ταμεία «πνίγουν» τους μικρομεσαίους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα μεγάλο στρατόπεδο εκπαίδευσης Τούρκων τζιχαντιστών της Αλ Κάιντα – Αλ Νούσρα στην επαρχία Ιντλίμπ στη βορειοδυτική Συρία και δύο εγκαταστάσεις αποθήκευσης πετρελαίου περιλαμβάνονταν στους στόχους που έπληξαν οι ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις την τελευταία εβδομάδα στη Συρία, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του υπουργείου, υποστράτηγο Ιγκόρ Κονασένκοφ, στο στρατόπεδο που επλήγη βρίσκονταν πολλοί ξένοι εκπαιδευτές και επίδοξοι μαχητές από την Τουρκία και από πρώην σοβιετικές [νυν τουρκικές] δημοκρατίες της κεντρικής Ασίας.
Μέσα σε μία εβδομάδα, από τις 18 μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου, η ρωσική πολεμική αεροπορία πραγματοποίησε 302 αεροπορικές επιδρομές στη Συρία, πλήττοντας συνολικά 1.093 στόχους.
Όπως είπε ο Κονασένκοφ, οι στόχοι αυτοί βρίσκονταν στις επαρχίες Ιντλίμπ, Χαλέπι, Ντέιρ Αλ Ζουρ, Χάμα και Χομς.
“Ένα αεροσκάφος Su-34 κατέστρεψε ένα μεγάλο στρατόπεδο εκπαίδευσης στην Ιντλίμπ, όπου βρισκόταν μεγάλος αριθμός εκπαιδευτών από χώρες που γειτονεύουν με τη Συρία”, συνέχισε ο εκπρόσωπος κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων. Σημείωσε μάλιστα ότι οι πληροφορίες που αφορούν το στρατόπεδο αυτό προέρχονται από την “πατριωτική συριακή αντιπολίτευση”.
Δείτε το βίντεο του ρωσικού στρατού από το χτύπημα:























































