ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Βέλγιο, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Παρίσι, Τζιχαντιστές, Τρομοκρατία,


















































Κυρηναϊκή: Ο Γεραπετρίτης συναντήθηκε με τον Χάφταρ - Τι είπαν για ΑΟΖ - Εγκαίνια νέου κτηρίου ελληνικού Γενικού Προξενείου στη
Αλέξης Τσίπρας: «Κάνουν ολόκληρα συνέδρια για να δουν εάν θα συγκυβερνήσουν με τον Μητσοτάκη» - Ο Τσίπρας δήλωσε έτοιμος να
Τραμπ: Κάλεσμα στη Σαουδική Αραβία για ένταξη στις «Συμφωνίες του Αβραάμ» - «Μεταμορφωμένη» η Μέση Ανατολή μετά τον πόλεμο στο
Αλλαγή ώρας: Πότε θα γυρίσουμε τα ρολόγια μας μια ώρα μπροστά
Βανς: Ο πόλεμος θα συνεχιστεί «λίγο ακόμα» για να διασφαλιστεί ο «ευνουχισμός» του Ιράν σε βάθος χρόνου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η αστυνομία των Βρυξελλών συνέλαβε έναν άνδρα σε σχέση με τις επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι που σκότωσαν 130 ανθρώπους, δήλωσε σήμερα η ομοσπονδιακή εισαγγελία, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός των συλλήψεων στο Βέλγιο να ανέλθει στους εννέα.
Ο άνδρας συνελήφθη νωρίτερα αυτή την εβδομάδα όμως οι εισαγγελείς αποσιώπησαν τη σύλληψή του ώστε να μην τεθούν σε συναγερμό ενδεχόμενοι συνεργοί, δήλωσε εκπρόσωπος της ομοσπονδιακής εισαγγελίας. Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές αργότερα σήμερα, είπε.
Η βελγική εφημερίδα DH ανέφερε πως με τον άνδρα που συνελήφθη είχε έρθει σε επαφή η Χάσνα Άιτ Μπουλαχσέν, που παρείχε στέγη στον φερόμενο ως εγκέφαλο των επιθέσεων του Παρισιού Αμπντελχαμίντ Αμπααούντ. Η Μπουλαχσέν και ο Αμπααούντ σκοτώθηκαν σε αστυνομική έφοδο μερικές ημέρες μετά τις επιθέσεις.
Τη Δευτέρα η αστυνομία συνέλαβε πέντε ανθρώπους σε πολλές εφόδους που πραγματοποίησε στις Βρυξέλλες, όμως και οι πέντε αφέθηκαν ελεύθεροι αργότερα την ίδια ημέρα.























































