ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για τη δολοφονία του Νατζί Αλ Τζαρφ

Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για τη δολοφονία του Νατζί Αλ Τζαρφ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για τη δολοφονία του Σύρου δημοσιογράφου και πολιτικού πρόσφυγα Νατζί Αλ Τζαρφ την Κυριακή στην Τουρκία.

Ο Νατζί Αλ Τζαρφ ήταν μέλος της ομάδας δημοσιογράφων του σάιτ “Η Ράκα σφάζεται σιωπηλά”, αρχισυντάκτης της Hentah και δημιουργός ενός ντοκιμαντέρ που αποκάλυπτε τα εγκλήματα των τζιχαντιστών στο Χαλέπι.

Ο Νατζί Αλ Τζαρφ δολοφονήθηκε την Κυριακή στην πόλη Γκαζιαντέπ της Τουρκίας από εκτελεστή που κρατούσε πιστόλι με σιγαστήρα. Σκοτώθηκε την ώρα που ψώνιζε τρόφιμα για την οικογένειά του.

Ο Νατζί Αλ Τζαρφ θα πέταγε τη Δευτέρα με την οικογένειά του για τη Γαλλία, όπου τους είχε δοθεί πολιτικό άσυλο. Τον σκότωσαν δηλαδή μια ημέρα πριν φύγει στην Ευρώπη.

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Al Hadath, το Ισλαμικό Κράτος επιβεβαίωσε με δήλωσή του ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για την εκτέλεση του δημοσιογράφου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Χαμάς προσπαθεί με τεχνάσματα να μην αφοπλιστεί

Η ΕΛ.Α.Σ. είχε προειδοποιήσει για τη συμμαχία Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας-Πακιστάν – Ο Μητσοτάκης έμεινε με τους Patriot στο… χέρι

Τριμερής αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν στη Μέκκα – Ενεργοποιείται ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής τύπου NATO

Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»

Η Χαμάς μεταφέρει πολλές από τις επιχειρήσεις της από το Κατάρ στην Τουρκία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr