Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αφγανοί αποκεφάλισαν 4 τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος (σκληρές φωτο)

Αφγανοί αποκεφάλισαν 4 τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος (σκληρές φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αφγανοί παραστρατιωτικοί που μάχονται στο πλευρό της κυβέρνησης του Αφγανιστάν ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος, αποκεφάλισαν ως αντίποινα 4 τζιχαντιστές και έστησαν τα κεφάλια τους πάνω σε σωρούς από λιθάρια, ως παραδειγματισμό.

Στο Αφγανιστάν ο τζιχάντ (ιερός πόλεμος) δεν σταμάτησε ποτέ. Οι ντόπιοι Ταλιμπάν μάχονται ενάντια στις κυβερνητικές δυνάμεις για να πάρουν πίσω την εξουσία που έχασαν.

Ωστόσο, ο πόλεμος άρχισε να περιπλέκεται μετά την εμφάνιση του Ισλαμικού Κράτους στο Αφγανιστάν, το οποίο συστήθηκε από πυρήνα τζιχαντιστών που πήγε στη χώρα από το εξωτερικό και τοπικούς οπλαρχηγούς των Ταλιμπάν που προσχώρησαν στο Ισλαμικό Κράτος.

Στο Αφγανιστάν όλοι πολεμάνε εναντίον όλων. Η κυβέρνηση κατά των Ταλιμπάν και του Ισλαμικού Κράτους, το Ισλαμικό Κράτος ενάντια στους Ταλιμπάν και την κυβέρνηση και οι Ταλιμπάν από την πλευρά τους ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος και την κυβέρνηση.

Το Ισλαμικό Κράτος πιστό στην εκστρατεία τρόμου που διεξάγει, αποκεφάλισε 4 παραστρατιωτικούς φιλοκυβερνητικούς πολιτοφύλακες. Οι κυβερνητικοί δεν “φοβήθηκαν”, άμεσα απάντησαν παίρνοντας τα κεφάλια από 4 αιχμάλωτους τζιχαντιστές.

Ο Χατζί Ζαχίρ (Haji Zahir), αναπληρωτής εκπρόσωπος του κοινοβουλίου, που είναι και ηγέτης της πολιτοφυλακής, δήλωσε για τον αποκεφαλισμό των τζιχαντιστών, ότι όταν σε αποκεφαλίζουν εσύ δεν τους κερνάς γλυκά ως απάντηση.

Οι τζιχαντιστές που έχουν προσχωρήσει στο Ισλαμικό Κράτος στο Αφγανιστάν υπολογίζονται μεταξύ 1.000 και 3.000 άνδρες. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να ξέρει ακριβώς πόση είναι η δύναμη της οργάνωσης στη χώρα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

taliban1

taliban2

taliban3

taliban4

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Χανίγιε: Η Χαμάς εξετάζει την πρόταση εκεχειρίας με «θετικό πνεύμα»

200 οικογένειες μελών του Ισλαμικού Κράτους επέστρεψαν από τη Συρία στο Ιράκ

Μπλίνκεν σε Χαμάς: «Όχι άλλες δικαιολογίες» – Αποδεχθείτε την πρόταση για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα

Μπλίνκεν: Η Χαμάς εξετάζει μια εξαιρετικά γενναιόδωρη πρόταση για εκεχειρία στη Γάζα

Πρώην σύζυγος οπλαρχηγού του ISIS κατηγορείται για βιασμούς σκλάβας Γιαζίντι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr