Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Βρετανοί κοροϊδεύουν; Μόνο 4 φορές βομβάρδισαν το Ισλαμικό Κράτος!

Οι Βρετανοί κοροϊδεύουν; Μόνο 4 φορές βομβάρδισαν το Ισλαμικό Κράτος!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Περίγελος στα πολεμικά επιτελεία του πλανήτη έχει γίνει η Βρετανική Βασιλική Αεροπορία (RAF), η οποία ενώ υποτίθεται ότι συμμετέχει στον πόλεμο ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος, όλο τον Δεκέμβριο εξαπέλυσε μόλις 3 αεροπορικές επιδρομές και μια με μη επανδρωμένο τηλεκατευθυνόμενο (ντρον), σύνολο 4!

Στις 2 Δεκεμβρίου το βρετανικό κοινοβούλιο ψήφισε – ενέκρινε τη συμμετοχή της RAF στις αεροπορικές επιδρομές ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος στη Συρία.

Από τις 2 Δεκεμβρίου μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου οι Βρετανοί βομβάρδισαν 3 φορές το Ισλαμικό Κράτος, σύμφωνα με τη Telegraph. Μετά… άραξαν για τσάι και αποφάσισαν να ξαναχτυπήσουν, ανήμερα των Χριστουγέννων, με ντρον, ένα σημείο ελέγχου (μπλόκο) της οργάνωσης στη Ράκα της Συρίας.

Όπως αντιλαμβάνεστε, αυτή του είδους η πολεμική εκστρατεία ενάντια στους τζιχαντιστές, που υποτίθεται ότι διεξάγει η Βρετανία, μόνο ως “φάρσα” μπορεί να γίνει αποδεκτή.

Ενδιαφέρον έχει και πόσες βόμβες έριξαν σε αυτές τις… επιδρομές. Λοιπόν, η RAF -που θέλει να εκμηδενίσει το Ισλαμικό Κράτος σύμφωνα με τους Βρετανούς ηγέτες, έριξε μόλις 19 βόμβες.

Οι δηλώσεις του Ντέιβιντ Κάμερον στις αρχές Δεκεμβρίου του 2015, ότι η συμμετοχή της RAF στον πόλεμο ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος θα έκανε τη “βαρυσήμαντη διαφορά”, αποτελούν ήδη ανέκδοτο.

Βεβαίως εγείρονται εύλογες απορίες. Γιατί οι Βρετανοί δεν βομβαρδίζουν το Ισλαμικό Κράτος και έχουν αφήσει Ρώσους και Αμερικανούς να βγάλουν το φίδι από την τρύπα;

Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που τα βρετανικά πολεμικά αεροσκάφη δεν επιχειρούν; Μήπως η κήρυξη πολέμου ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος ήταν για τα μάτια του κόσμου; Μήπως η Βρετανία δεν θέλει να ηττηθεί το Ισλαμικό Κράτος;

Πάντως το δούλεμα στα διεθνή Μέσα είναι μεγάλο, με το Sputnik να σχολιάζει στον τίτλο σχετικής του ανάρτησης “άπλετος χρόνος για τσάι”…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μας εμπαίζουν; Η Μεγάλη Βρετανία εισάγει ρωσικό πετρέλαιο

Ισραήλ: Έπληξε 40 στόχους της Χεζμπολάχ στο Λίβανο με αεροσκάφη και πυροβολικό

Οι Κούρδοι επισκευάζουν τα μεσαιωνικά τείχη της Ράκα στη Συρία

Οι ισραηλινές δυνάμεις βομβαρδίζουν τη βόρεια Γάζα – Για αδιάκοπο σφυροκόπημα μιλούν οι κάτοικοι

Οι Ισραηλινοί πρώτα θα εκκενώσουν τη Ράφα από τους αμάχους και μετά θα εξολοθρεύσουν τους τζιχαντιστές της Χαμάς

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr