ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βέλγιο: Εντοπίστηκε το πρώτο δακτυλικό αποτύπωμα του Αμπντεσλάμ

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στο Βέλγιο εντοπίστηκε το πρώτο αποτύπωμα του πλέον καταζητούμενου τρομοκράτη στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή.

Υλικό που προορίζεται για την παρασκευή εκρηκτικών ουσιών, ίχνη εκρηκτικής ουσίας, τρεις ζώνες “που θα μπορούσαν να προορίζονται για τη μεταφορά εκρηκτικών” και ένα δακτυλικό αποτύπωμα του υπόπτου για τις τρομοκρατικές επιθέσεις του Παρισιού, Σαλάχ Αμπντεσλάμ, ο οποίος διαφεύγει, βρέθηκαν σε ένα διαμέρισμα των Βρυξελλών στις 10 Δεκεμβρίου, ανακοίνωσε σήμερα η βελγική ομοσπονδιακή εισαγγελία.

Το διαμέρισμα αυτό, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Σάερμπεκ των Βρυξελλών, “είχε νοικιαστεί με πλαστή ταυτότητα, η οποία θα μπορούσε να έχει χρησιμοποιηθεί” από έναν από τους εννέα ανθρώπους που έχουν τεθεί υπό προσωρινή κράτηση στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγεται στο Βέλγιο σχετικά με τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι, διευκρίνισε η βελγική ομοσπονδιακή εισαγγελία σε ανακοίνωσή της, με την οποία επιβεβαίωσε σχετικό δημοσίευμα βελγικής εφημερίδας.

Τα ευρήματα αυτά από την επιδρομή της βελγικής αστυνομίας στο διαμέρισμα αυτό των Βρυξελλών στις 10 Δεκεμβρίου ενισχύουν τις ενδείξεις ότι οι τρομοκρατικές επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου στην πρωτεύουσα της Γαλλίας, οι οποίες στοίχισαν τη ζωή σε 130 ανθρώπους, είχαν τουλάχιστον εν μέρει σχεδιαστεί στο Βέλγιο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Φαραντούρης τα κατάφερε! Η ΕΕ απαιτεί τιμωρία των τζιχαντιστών της Συρίας που επιτίθενται σε Ρωμιούς/Ελληνορθόδοξους

Τσίπρας από Παρίσι: Μήνυμα αντίστασης απέναντι στις πολιτικές που διαλύουν την κοινωνία (βίντεο)

Ινδονησία: Φανατικοί ισλαμιστές διαδηλωτές προσπάθησαν να διαλύσουν συναυλία του Αντρέα Μποτσέλι

Άμτζαντ Τάχα: Η Μουσουλμανική Αδελφότητα σε αναζήτηση έδρας στην Ευρώπη

Γάζα: Παλαιστίνιοι πολιτοφύλακες καταδιώκουν τζιχαντιστές της Χαμάς

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr