ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γερμανία, Ευρωπαϊκή Ένωση, Κολωνία, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πρόσφυγες, Συνθήκη Σένγκεν,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την επαναφορά των συνοριακών ελέγχων και την κατάργηση της Σένγκεν επιθυμεί το 57% των Γερμανών, σύμφωνα με δημοσκόπηση για λογαριασμό του ARD, στον απόηχο των μαζικών σεξουαλικών επιθέσεων το βραδύ της Πρωτοχρονιάς, σε διάφορες γερμανικές πόλεις.
Η επαναφορά των συνοριακών ελέγχων, στην οποία έχουν προχωρήσει τις προηγούμενες ημέρες Δανία και Σουηδία, ουσιαστικά καταργεί την συνθήκη Σένγκεν, η οποία επιτρέπει την ελεύθερη πρόσβαση των ευρωπαίων στα κράτη – μέλη της ΕΕ.
Σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση, το 30% των Γερμανών δηλώνει ότι στο εξής θα αποφεύγει τις μαζικές συγκεντρώσεις, ενώ το 82% τάσσεται υπέρ της διεύρυνσης της παρακολούθησης δημόσιων χώρων με κάμερες.
Το 68% των πολιτών μάλιστα, εκφράζει φόβους για τρομοκρατική επίθεση στην Γερμανία. Υπενθυμίζεται πως με αφορμή τις επιθέσεις της Πρωτοχρονιάς, ο αντικαγκελάριος της Γερμανίας, δήλωσε πως οι αρχές θα δείξουν «μηδενική ανοχή» σε εγκληματικές ενέργειες.























































