Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τρομοκρατία: Ο φόβος κάλυψε ολόκληρη την Ευρώπη μια και καλή

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η τρομοκρατία σε επίπεδο εντυπώσεων έχει κερδίσει το παιχνίδι σε όλη την Ευρώπη και τώρα σειρά έχει το Λονδίνο να προετοιμαστεί.

Εκατοντάδες αστυνομικοί θα περάσουν από εκπαίδευση σε μια απόπειρα της Scotland Yard να επαναξιολογήσει την ικανότητά της να ανταποκριθεί στα νέα δεδομένα. Αυτοί οι ένοπλοι αστυνομικοί θα προστεθούν στους 2.000 ήδη υπάρχοντες εκπαιδευόμενους.

Ο πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον διέταξε την αναθεώρηση της χρήσης όπλων από την αστυνομία στην Αγγλία και την Ουαλία, μετά τις επιθέσεις του Παρισιού με τους 130 νεκρούς.

Ο αριθμός των ένοπλων περιπολιών έχει αυξηθεί κατά το ένα τρίτο και πρέπει να αυξηθεί ακόμα περισσότερο όπως λένε επίσημες πηγές.

Το Υπουργείο Εσωτερικών δήλωσε ότι 34 εκατομμύρια λίρες διατίθενται για τη βελτίωση της ικανότητας χειρισμού των όπλων από πλευράς της αστυνομίας ώστε μια πιθανή επίθεση με όπλο να αντιμετωπιστεί πιο γρήγορα και αποτελεσματικά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα

Η Χαμάς πανηγυρίζει: Η τρομοκρατική οργάνωση θριαμβολογεί για τον θάνατο του ηγέτη της αντι-Χαμάς πολιτοφυλακής, Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ

Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς

Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ

Ενδεχόμενη δολοφονία του Αλ-Σαράα στη Συρία θρέφει φόβους για αναζωπύρωση του ISIS

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr