Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θα ακολουθήσει η Μισέλ Ομπάμα τα αχνάρια της Χίλαρι Κλίντον;

Θα ακολουθήσει η Μισέλ Ομπάμα τα αχνάρια της Χίλαρι Κλίντον;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Κατηγορηματικός ήταν ο πρόεδρος των ΗΠΑ, ότι η σύζυγος του Μισέλ Ομπάμα δεν πρόκειται να ακολουθήσει τα αχνάρι της Χίλαρι Κλίντον και σε καμία περίπτωση δεν κοιτά προς την προεδρία των ΗΠΑ.

Μάλιστα ο Μπαράκ Ομπάμα ήταν τριπλά κατηγορηματικός, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφων από το Μπάτον Ρουζ της Λουιζιάνα, αν η σύζυγος του θα είναι υποψήφια για την Προεδρία των ΗΠΑ «Όχι, όχι και όχι».

Και με χιούμορ απέκλεισε κάθε τέτοι ενδεχόμενο λέγοντας : «Τρία πράγματα είναι βέβαια σ’ αυτή τη ζωή. Ο θάνατος, οι φόροι και το γεγονός ότι η Μισέλ Ομπάμα δεν θα είναι υποψήφια για τον Λευκό Οίκο».

Και η ίδια η Μισέλ Ομπάμα έχει κατ’ επανάληψη δηλώσει ότι δεν επιθυμεί να εμπλακεί στην πολιτική.

Ωστόσο, το ερώτημα επανέρχεται διαρκώς, όχι μόνο επειδή η Μισέλ Ομπάμα είναι ιδιαίτερα δημοφιλής, αλλά και επειδή πολλοί την συγκρίνουν με τη Χίλαρι Κλίντον, η οποία διεκδικεί το χρίσμα των Δημοκρατικών για τις φετινές προεδρικές εκλογές.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

H FIFA απένειμε βραβείο Ειρήνης στον Ντόναλντ Τραμπ

Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» – Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη

Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα

Ανατ. Μεσόγειος: Η αμερικανική μετατόπιση, η αδυναμία της ΕΕ και η άνοδος των περιφερειακών ανταγωνισμών

Οι Αμερικανοί ανέπτυξαν ειδική δύναμη κρούσης ντρόουν LUCAS στη Μέση Ανατολή

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr