Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πρόσφυγες με μαχαίρια την έπεσαν σε δημοσιογράφους – (βίντεο τρόμου)

Πρόσφυγες με μαχαίρια την έπεσαν σε δημοσιογράφους – (βίντεο τρόμου)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στο βίντεο που ακολουθεί θα παρακολουθήσετε τη σοκαριστική στιγμή που δύο δημοσιογράφοι δέχονται επίθεση με μαχαίρι και σπρέι πιπεριού από πρόσφυγες στο προσφυγικό στρατόπεδο “Ζούγκλα” στο Καλαί της Γαλλίας.

Να σημειωθεί ότι οι δύο δημοσιογράφοι είχαν βρεθεί στο συγκεκριμένο προσφυγικό στρατόπεδο για να δείξουν τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης των χιλιάδων προσφύγων και μεταναστών που έχουν συνωστιστεί εκεί ψάχνοντας τρόπο να περάσουν στη Βρετανία.

Ο Ολλανδός φωτορεπόρτερ Teun Voeten και η εικονολήπτρια Maaike Engels δέχτηκαν επίθεση από μια ομάδα ανδρών. Ένας κρατούσε ένα μεγάλο μαχαίρι, άλλος σπρέι πιπεριού.

Όλα συνέβησαν την ώρα που τράβαγε η κάμερα και για αυτό καταγράφησαν. Οι δύο δημοσιογράφοι σώθηκαν από άλλους πρόσφυγες, που κυνήγησαν τη συμμορία.

Στο 41 δευτερολέπτων βίντεο, που αναρτήθηκε στο YouTube, βλέπουμε τους μετανάστες να έχουν περικυκλώσει τον Voeten και με την απειλή μαχαιριού να τον ρίχνουν στο έδαφος.

Μέλη της οργάνωσης Αλληλεγγύης στους Μετανάστες στο Καλαί, αριστεριστές, ζήτησαν από τους δημοσιογράφους να κατεβάσουν το βίντεο της επίθεσης από το διαδίκτυο. Με το γνωστό επιχείρημα ότι δεν μπορούν οι πράξεις μεμονωμένων να θεωρούνται ως γενικότερες συμπεριφορές.

Βεβαίως οι δύο δημοσιογράφοι δεν απέκρυψαν ότι διασώθηκαν από άλλους πρόσφυγες.

Κύκλοι της γαλλικής αστυνομίας έχουν καταγγείλει ομάδες αριστεριστών και λαθροδιακινητών ότι συχνά υποκινούν ταραχές στον προσφυγικό καταυλισμό.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Πέθανε ο παλαίμαχος δημοσιογράφος Νίκος Μπαβέλλας σε ηλικία 89 ετών

Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος στο Παρίσι – Θα συναντηθεί και με τον Μακρόν

Χριστοδουλίδης: Είμαστε στα όρια μας, όσον αφορά τις προσφυγικές ροές

Την Τρίτη 16 Απριλίου απεργία των δημοσιογράφων σε όλα τα ΜΜΕ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr