Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η ταξιαρχία της Τζαραμπλούς εντάχθηκε στις SDF ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος

Η ταξιαρχία της Τζαραμπλούς εντάχθηκε στις SDF ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η ταξιαρχία ανταρτών Αχράρ Τζαραμπλούς, της κατεχόμενης από το Ισλαμικό Κράτος Τζαραμπλούς, στη βορειοδυτική Συρία, ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι προσχωρεί στις υποστηριζόμενες από τις ΗΠΑ Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF), τον δημοκρατικό στρατό της Συρίας, για να συνεχίσει μέσα από τις δημοκρατικές φάλαγγες τον αγώνα της ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος.

“Η τρομοκρατική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος επιτίθεται στον λαό μας για περισσότερα από τρία χρόνια, διαπράττοντας αιματηρές σφαγές και βαρβαρικές βιαιότητες εις βάρος αθώων πολιτών. Η ώρα ήρθε που όλες οι επαναστατικές δυνάμεις πρέπει να ενώσουν τις προσπάθειές τους για να αντιμετωπίσουν την τρομοκρατική οργάνωση”, δήλωσε ο εκπρόσωπος των ανταρτών Αρμάντζ Αττό (Armanj Atto).

Η ταξιαρχία Αχράρ Τζαραμπλούς μάχεται υπό την ομπρέλα των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF) ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος, στην ύπαιθρο της βόρειας επαρχίας του Χαλεπιού, από την Τετάρτη.

Η ηγεσία των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF) σε ανακοίνωσή της επιβεβαίωσε ότι δεκάδες νέες αντάρτικες ομάδες εντάχθηκαν στις γραμμές της για τον πόλεμο ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος στη βόρεια Συρία.

Μιλώντας στο ARA News, ο εκπρόσωπων των SDF, Αϊμάν Γκανίμ (Ayman Ghanim), είπε ότι ο αριθμός των νέων μελών στις SDF αυξάνεται συνεχώς στα βόρεια των επαρχιών της Ράκας και του Χαλεπιού.

“Έχοντας δώσει το ξεκάθαρο μήνυμα ότι οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις είναι μια ενωτική αντιτρομοκρατική ομπρέλα, αντάρτες μαχητές από διάφορες οργανώσεις αναζητούν να ενταχθούν στις γραμμές μας”.

“Οι SDF αντικατοπτρίζουν το κοινωνικό μωσαϊκό του λαού της Συρίας, που περιλαμβάνει Κούρδους, Άραβες και χριστιανούς, οι οποίοι μάχονται στο ίδιο πλευρό ενάντια στους τζιχαντιστές”, είπε ο εκπρόσωπος του δημοκρατικού στρατού.

“Αυτή η ενότητα εγγυάται τη νίκη μας επί των εξτρεμιστικών ομάδων στη Συρία”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι ισραηλινές δυνάμεις βομβαρδίζουν τη βόρεια Γάζα – Για αδιάκοπο σφυροκόπημα μιλούν οι κάτοικοι

Οι Ισραηλινοί πρώτα θα εκκενώσουν τη Ράφα από τους αμάχους και μετά θα εξολοθρεύσουν τους τζιχαντιστές της Χαμάς

Ο ισραηλινός στρατός πολεμά σε τρία μέτωπα τα τζιχάντια και τους «αλλαχκμπαράδες»

Πέντε ρουκέτες από ιρακινό έδαφος έπληξαν αμερικανική βάση στη Συρία

Χριστοδουλίδης: Είμαστε στα όρια μας, όσον αφορά τις προσφυγικές ροές

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr