Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αυτή είναι η πιο… κορυφαία αιτία διαζυγίου – Συνέβη στη Σαουδική Αραβία

Αυτή είναι η πιο… κορυφαία αιτία διαζυγίου – Συνέβη στη Σαουδική Αραβία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένας Σαουδάραβας χώρισε τη γυναίκα του επειδή την έπιασε να κλαίει με λυγμούς για τον διωγμό ενός παίκτη από ριάλιτι εκπομπή.

Όπως γράφει το σαουδαραβικό Al Marsad, όταν ο σύζυγος επέστρεψε στο σπίτι βρήκε τη γυναίκα του αναστατωμένη και με δάκρυα να τρέχουν στα μάγουλά της.

Σκέφθηκε ότι κάτι τρομερό συνέβη και τη ρώτησε εάν όλα είναι καλά με την οικογένειά της, ζητώντας να μάθει την αιτία του… θρήνου της.

Εκείνη, με αναφιλητά, απάντησε ότι ήταν αναστατωμένη εξαιτίας του διωγμού ενός συμμετέχοντα από τη ριάλιτι εκπομπή “Boost Your Asset”, που μεταδίδεται από έναν ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό.

Ο σύζυγος, που δεν χωρούσε ο νους του την απάντηση που έλαβε, έγινε έξαλλος μαζί της και της είπε: “Ο παίκτης είναι εκτός παιχνιδιού και εσύ είσαι εκτός αυτού του σπιτιού”, όπως γράφει χαρακτηριστικά το Al Marsad σε δημοσίευμά του την Κυριακή.

Βεβαίως τον Σαουδάραβα δεν τον πείραξε που παντρεύτηκε μια χαζή που έκλαιγε για ένα ριάλιτι, αλλά ότι έκλαιγε για έναν άλλον άνδρα, πράγμα που το θεώρησε… απιστία.

Το δημοφιλές ριάλιτι είναι στην τέταρτη σεζόν του και γυρίζεται σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χωριό σε πλατό στα βόρεια της πρωτεύουσας Ριάντ.

Το δημοσίευμα του σαουδαραβικού σάιτ προκάλεσε πολλά σχόλια υπέρ της… χωρισμένης.

Κάποιοι Σαουδάραβες αναγνώστες έγραψαν κάτω από την ανάρτηση ότι η αντίδραση του συζύγου ήταν υπερβολική, “ότι αυτό δεν αποτελεί αιτία διαζυγίου” και ότι “στην τελική θα μπορούσε να βγάλει το κανάλι από την τηλεόραση, ώστε η γυναίκα του να μην ξαναδεί αυτή την εκπομπή”.

Βεβαίως, επειδή μιλάμε για Σαουδική Αραβία, υπήρξαν και αναγνώστες που έκριναν σωστή την απόφαση του άνδρα να τη χωρίσει.

“Όταν μια γυναίκα δείχνει ότι έχει αισθήματα για έναν ξένο, έναν άνδρα που δεν έχει κάποια συγγένεια μαζί της, δεν υπάρχει χώρος για κατανόηση και συζητήσεις. Το ζευγάρι πρέπει να χωρίσει. Δεν είναι δυνατόν να ζητάμε από έναν άνδρα να συμπαρασταθεί στη γυναίκα του όταν εκείνη κλαίει για έναν άλλον άνδρα”.

Μια γυναίκα από τη Σαουδική Αραβία έδωσε τη δική της συμβουλή:

“Ήταν πραγματικά ανόητο από την πλευρά της να μοιραστεί τα συναισθήματά της με τον σύζυγό της. Έπρεπε να του πει ότι έκλαιγε επειδή της λείπει η οικογένειά της. Είναι ψέμα, αλλά καλύτερα να του έλεγε ένα μικρό ψέμα και να έσωνε τον γάμο της, από αυτό που συνέβη”.

Αυτά είναι τα ερωτικά ζητήματα που απασχολούν τους Σαουδάραβες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σαουδική Αραβία: Αποκεφαλίζουν καταδικασμένους και τους σταυρώνουν σε δημόσια θέα

Στη Σαουδική Αραβία άνοιξε κάβα ποτών – «Όλοι γνωρίζουν ποιες πρεσβείες πωλούν ποτό… μερικές από αυτές βγάζουν πολύ χρήμα»

Δυναμώνει η BRICS – Ποιες νέες χώρες μπαίνουν στην «ομάδα»

Ο ρόλος των Τούρκων κατασκόπων στον μυστικό κόσμο της ανταλλαγής ομήρων

Γεραπετρίτης σε πρεσβευτές αραβικών χωρών: Η Ελλάδα τηρεί μία στάση αρχής στο Μεσανατολικό

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr