ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Πεζεσκιάν προειδοποίησε τον Μοτζτάμπα Χαμενεΐ για «ασφυξία» από τον αμερικανικό ναυτικό αποκλεισμό - Τελείωναν φάρμακα και τρόφιμα στο Ιράν
Η Τουρκία προειδοποιεί για ανανεωμένο περιφερειακό πόλεμο καθοδηγούμενο από το Ισραήλ
Να σταματήσουμε τον ψευδοχαλίφη Ερντογάν ΤΩΡΑ πριν βυθίσει την περιοχή σε νεοοθωμανικό πόλεμο
Ηράκλειο: Η δημοσιογράφος Μαρία Αντωνογιαννάκη, η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της
Την ανάπτυξη ισραηλινού «Σιδηρού Θόλου» στα Εμιράτα (ΗΑΕ) επιβεβαίωσε Ισραηλινή Υπουργός
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον και η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ μίλησαν τηλεφωνικά τη Δευτέρα και συμφώνησαν ότι χρειάζεται να γίνει περισσότερη δουλειά για να υπάρξει συμφωνία για μια διαφορετική σχέση μεταξύ της Βρετανίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Εκπρόσωπος του Βρετανού πρωθυπουργού ανέφερε πως ο Κάμερον ελπίζει να έρθει σε συμφωνία με τους ηγέτες της ΕΕ για τα σχέδια του να επαναδιαπραγματευτεί η συμφωνία της Βρετανίας με την ένωση στη σύνοδο κορυφής του επόμενου μήνα (18-19 Φεβρουαρίου). Αυτό θα μπορούσε να ανοίξει το δρόμο για δημοψήφισμα στη Βρετανία ακόμα και τον Ιούνιο.
“Συμφώνησαν ότι είχε υπάρξει πρόοδος από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο του Δεκεμβρίου και ότι υπάρχει πραγματικά καλή θέληση σε όλη την ΕΕ να αντιμετωπιστούν οι ανησυχίες των Βρετανών”, είπε εκπρόσωπος του Κάμερον μετά το τηλεφώνημα των δύο ηγετών.























































