Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μέρκελ σε πρόσφυγες: Έτσι πρέπει να φέρεστε στις Γερμανίδες

Μέρκελ σε πρόσφυγες: Έτσι πρέπει να φέρεστε στις Γερμανίδες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οδηγίες στους πρόσφυγες και τους μετανάστες δίνει η Μέρκελ, για το πως πρέπει να φέρονται στις γυναίκες, μετά το σκάνδαλο στην Κολωνία.

Μάλιστα οι αρχές των κρατιδίων της Γερμανίας έχουν τοιχοκολλήσει αφίσες που συμβουλεύουν τους πρόσφυγες να προσέχουν την συμπεριφορά τους απέναντι στις γυναίκες.

Θύματα παρενόχλησης σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα έχουν πέσει κυρίως οι γυναίκες που εργάζονται σε προσφυγικούς καταυλισμούς.

“Μην προσβάλλετε τις γυναίκες και μην τις βρίζετε. Επιπλέον, μην κάνετε σε βάρος τους απρεπή σχόλια και βεβαίως μην τις παρενοχλείτε σεξουαλικά”, είναι μία από τις συμβουλές των γερμανικών αρχών.

Υπάρχουν γυναίκες που υποστηρίζουν ότι ορισμένοι πρόσφυγες τις απείλησαν πως εάν δεν ικανοποιήσουν τα αιτήματά τους, θα τους κόψουν το κεφάλι. Άλλες ισχυρίζονται ότι οι πρόσφυγες τις απειλούν και τους λένε πρόστυχα λόγια”.

Σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα, το πρόβλημα δεν εντοπίζεται μόνο στην Κολωνία αλλά και σε άλλες περιοχές της Γερμανίας. Το ίδιο συνέβη στο Μόναχο αλλά και στην Zwickau της Σαξονίας, όπου ένας πρόσφυγας αυτοικανοποιήθηκε μέσα σε πισίνα. Λίγες ημέρες νωρίτερα, πρόσφυγες αραβικής καταγωγής είχαν μετατρέψει την πισίνα σε τουαλέτα…

Εκτός από τις οδηγίες που αφορούν τη σωστή συμπεριφορά των προσφύγων απέναντι στις εκπροσώπους του ωραίου φύλου, υπάρχουν και αυτές που τους συμβουλεύουν να είναι “κύριοι” όταν κινούνται σε δημόσιους χώρους αλλά και για την ασφάλειά τους να μην είναι ιδιαίτερα τολμηροί.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι μισοί Ουκρανοί πρόσφυγες δεν θα επιστρέψουν στην Ουκρανία

Αντρέι Ντούντα: Στην Πολωνία δεν περισσεύουν Patriot για την Ουκρανία

Αχαΐα: 23χρονος Αφγανός βίασε 62χρονη σε χωράφι

Βεβήλωσαν τον τάφο του Σόιμπλε – Έσκαψαν τρύπα βάθους 1,2 μέτρων

Ο Λίβανος από την Τρίτη 14/5 «επιστρέφει» Σύρους πρόσφυγες στη Συρία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr