ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δεύτερη «πολιτική φάπα» Τσίπρα στα νέα φληναφήματα Στουρνάρα - Δήλωσε πως δεν επιθυμεί τρίτη θητεία στην ΤτΕ
Ο Πολάκης συμφώνησε με Τσίπρα για Στουρνάρα - Οργή για Τσακαλώτο, Χουλιαράκη, Δραγασάκη
Τραγικό τροχαίο στη Λούτσα: Ένας 15χρονος νεκρός και δυο συνομήλικοι του τραυματίες
Ρούμπιο και Ευρωπαίοι ηγέτες συμφωνούν σε ένα πράγμα: Η παλιά παγκόσμια τάξη πραγμάτων «δεν υφίσταται πλέον»
Η μεγάλη κάθοδος των αγροτών στο Σύνταγμα: Έφτασαν τα πρώτα τρακτέρ στην Αθήνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στα πρόθυρα της κατάρρευσης είναι η Άνγκελα Μέρκελ, σύμφωνα με έναν Γερμανό ψυχίατρο ο οποίος αποφάσισε να αναλύσει τη συμπεριφορά και τις κινήσεις της καγκελαρίου το τελευταίο διάστημα και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η ισχυρή κυρία της Γερμανίας είναι μία νάρκισσος σε νευρικό κλονισμό.
Κι όμως, σύμφωνα με τον γνωστό Γερμανό ψυχίατρο Χανς-Χόακιν Μάαζ, οι κινήσεις της κυρίας Μέρκελ και οι αποφάσεις της όσον αφορά στο προσφυγικό ζήτημα «δείχνουν ότι η καγκελάριος έχει υποστεί νευρικό κλονισμό».
Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα η Άνγκελα Μέρκελ έχει δεχθεί έντονη κριτική αναφορικά με την επιμονή της να κρατήσει ανοιχτά τα σύνορα της χώρας της για τους πρόσφυγες. Άλλωστε, μόνο το 2015 πάνω από 1,1 εκατ. πρόσφυγες και μετανάστες μπήκαν στη Γερμανία.























































