ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ασυνάρτητος μπουρδολόγος και τζάμπα μάγκας μακεδονοκάπηλος ο Μαρινάκης
Θυμωμένος ο Αλ. Τσίπρας με τον Μητσοτάκη: Ερημώνει τη χώρα και φέρνει ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ - Ο λαός δεν θα έχει
Ανθρώπινο ποτάμι στην Παραλιακή για τον Νίκο Δένδια παρά τη βροχή - Ο Νίκος Δένδιας δύναμη λογικής, μετριοφροσύνης και εθνικής
Αντώνης Σαμαράς: Σαλπίζουμε υποχώρηση με πανηγυρισμούς - Δεν είναι αυτή είναι η Ελλάδα
Ο Έλον Μασκ χώρισε από τη Σιβόν Ζίλις, μητέρα τεσσάρων από τα παιδιά του, «χωρίς καμία προειδοποίηση»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τα Σκόπια στήνουν και δεύτερο φράκτη για τους μετανάστες στα σύνορα με την Ελλάδα και συγκεκριμένα στην ουδέτερη ζώνη μεταξύ Ειδομένης και Γευγελής.
Στρατιώτες της ΠΓΔΜ εργάζονται ήδη ώρας διαμορφώνοντας κατάλληλα τον χώρο, προκειμένου να αναγείρουν ένα δεύτερο, παράλληλο συρμάτινο φράχτη με τον ήδη υπάρχοντα, για να ελεγχθεί καλύτερα ο ρυθμός διέλευσης των προσφύγων.
Σημειώνεται ότι ο πρώτος φράχτης τοποθετήθηκε στο σημείο τον περασμένο Νοέμβριο, ενώ οι αρχές της ΠΓΔΜ έχουν επεκτείνει τον φράχτη και σε άλλα σημεία της διασυνοριακής γραμμής με την Ελλάδα.























































