ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δημοσκόπηση Metron Analysis: ΝΔ στο 25%, ΕΛΑΣ στο 14,1%, ΠΑΣΟΚ στο 9,4% - Η πρόθεση για Σαμαρά
Τραμπ: Το Διεθνές Ποινικό Δικαστηρίο δεν έχει δικαιοδοσία επί Αμερικανών πολιτών
Politico: Η Ελλάδα πρέπει να σταματήσει να δίνει λευκές επιταγές στον Τραμπ, λέει ο αρχηγός της αντιπολίτευσης Τσίπρας
Ο Κώστας Ζαχαριάδης έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ: «Η ίδρυση του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα έφερε νέα δεδομένα»
Συνελήφθη 43χρονος που αποπειράθηκε να μαστιγώσει με λουρί σκύλου την 9χρονη ανιψιά του 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με συρματόπλεγμα «ντύνονται» και οι σιδηροδρομικές γραμμές στο ύψος της Ειδομένης, από την ουδέτερη ζώνη Ελλάδας – Σκοπίων έως τον σιδηροδρομικό σταθμό του χωριού.
Όπως επιβεβαίωσε ο προϊστάμενος της υπηρεσίας υποστήριξης κυκλοφορίας του ΟΣΕ Μακεδονίας- Θράκης Χρήστος Τούρτας, οι εργασίες ξεκίνησαν ύστερα από σχετικό αίτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς, προκειμένου να προστατευθούν οι πρόσφυγες που διασχίζουν τις γραμμές και να αποφευχθούν τυχόν ατυχήματα.
«Μπαίνει εκατέρωθεν των γραμμών συρματόπλεγμα, ύψους 2 μέτρων και ξεκινάει από τον φράχτη που έχει γίνει στην ουδέτερη ζώνη από πλευράς Σκοπίων, μέχρι πίσω, στον σιδηροδρομικό σταθμό Ειδομένης» ανέφερε ο κ. Τούρτας, προσθέτοντας ότι μόνο η διάβαση θα είναι ανοιχτή, ενώ το μήκος της περίφραξης θα είναι περίπου 1000 μέτρα.
Εν τω μεταξύ, ηρεμία επικρατεί στον καταυλισμό προσωρινής διαμονής, όπου αυτή την ώρα βρίσκονται 280 άτομα και άλλα 50 περιμένουν στο βενζινάδικο, στο Πολύκαστρο.























































