ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η μάχη για τη Βηρυτό: Η Χεζμπολάχ σχεδιάζει βίαιη κατάληψη της λιβανέζικης πρωτεύουσας
Ηλιούπολη - Το σημείωμα της 17χρονης πριν πέσει στο κενό: «Αυτός ο κόσμος δεν είναι πια για μένα»
Δημοσκόπηση Alco: Η κυβέρνηση φταίει για την ακρίβεια - Ο Ν. Δένδιας δημοφιλέστερος υπουργός
Η Σαουδική Αραβία βομβάρδισε στόχους στο Ιράν
Εντυπωσιακή επίδειξη: Ανθρωποειδή ρομπότ εκτελούν οικιακές εργασίες (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι αστυνομικές Αρχές στην Κροατία ανακοίνωσαν την Τρίτη ότι έχουν στείλει περισσότερους άνδρες για να ενισχύσουν τους ελέγχους στα σύνορα με τη Σερβία, μετά την ανακοίνωση της Αυστρίας για την επιβολή αυστηρότερων ελέγχων προκειμένου να περιοριστεί η ροή μεταναστών μέσω της λεγόμενης “βαλκανικής οδού” προς τη δυτική Ευρώπη και ιδίως τη Γερμανία.
“Η Κροατία έχει στείλει επιπρόσθετες δυνάμεις στα σύνορα και αστυνομικούς των μονάδων καταστολής ταραχών για να επιβλέπουν την περιοχή στα σύνορα με τη Σερβία”, σημειώνεται στην ανακοίνωση.
Περισσότεροι από 650.000 πρόσφυγες και μετανάστες πέρασαν στη δυτική Ευρώπη μέσω της Κροατίας από τον περασμένο Σεπτέμβριο.
Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση, αστυνομικοί διευθυντές από την Αυστρία, τη Σλοβενία, την Κροατία, τη Σερβία και τα Σκόπια θα συναντηθούν στις 18 Φεβρουαρίου στο Ζάγκρεμπ για να εξετάσουν την κατάσταση και να συζητήσουν πιθανές λύσεις στη μεταναστευτική κρίση.























































