ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τι συμβαίνει στα μάτια σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο της Pfizer για τον Covid-19;
Γροιλανδία: Στόχος της «αυλής Τραμπ» πετρελαϊκό κοίτασμα αξίας έως $1 τρισ.
Η Συμφωνία της Μέκκας -Τουρκία, Σαουδ. Αραβία, Πακιστάν- απειλεί Ισραήλ και Ινδία;
Σκιάθος: Σοκ από καταγγελία 15χρονου για χρόνια σεξουαλική κακοποίηση από 17χρονο
Στα Ηλύσια Πεδία ο Έλληνας Νίκος Καλογερόπουλος (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Πορτογαλία πρότεινε στις ευρωπαϊκές χώρες «όπου η μεταναστευτική πίεση είναι πιο ισχυρή» να φιλοξενήσει έως και 5.800 πρόσφυγες, επιπλέον των περίπου 4.500 που έχει ήδη δεχτεί στο έδαφός της, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, επικαλούμενο κυβερνητική πηγή.
«Στείλαμε τη συγκεκριμένη πρόταση αυτήν την εβδομάδα με επιστολή στην Ελλάδα, την Αυστρία, την Ιταλία και τη Σουηδία, και κάναμε την ίδια προσφορά στη Γερμανία» στις αρχές Φεβρουαρίου, κατά την επίσκεψη στο Βερολίνο του σοσιαλιστή πρωθυπουργού Αντόνιο Κόστα, διευκρίνισε κυβερνητικός αξιωματούχος.
«Η Πορτογαλία διαθέτει σημαντικό θαλάσσιο μέτωπο, αλλά δεν υφίσταται την ίδια μεταναστευτική πίεση με αυτές τις χώρες. Σε πνεύμα αλληλεγγύης, είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε περισσότερους πρόσφυγες» πρόσθεσε.
Η Πορτογαλία, η οποία εξήλθε από ένα πρόγραμμα διεθνούς βοήθειας τον Μάιο του 2014, είναι αντιμέτωπη μ’ ένα υψηλό ποσοστό ανεργίας (12,2%).























































