ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αφγανιστάν, Βαλκάνια, Ευρωπαϊκή Ένωση, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Μόργκαν Γιόχανσον, Πρόσφυγες, Σκόπια, Σουηδία,


















































«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
ΠΑΣΟΚ: Αυτοί απαρτίζουν την Κεντρική Επιτροπή Συμπαράταξης και Διεύρυνσης - Όλα τα ονόματα
Η Κούβα δεν έχει καύσιμα για τα αεροπλάνα
Ανείπωτη τραγωδία στην Ελευσίνα: 44χρονη σκότωσε τη μητέρα της όταν πάρκαρε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Δεν μπορούμε να μετατρέψουμε την Ελλάδα σε έναν απέραντο καταυλισμό προσφύγων» δήλωσε ο Σουηδός υπουργός Δικαιοσύνης και Μετανάστευσης Μόργκαν Γιόχανσον, σχολιάζοντας το κλείσιμο των συνόρων των Σκοπίων για τους Αφγανούς.
Μιλώντας στο σουηδικό πρακτορείο ειδήσεων ΤΤ, και αναφερόμενος στη μονομερή ενέργεια της Αυστρίας να θέσει ημερήσιο όριο εισόδου προσφύγων στα 80 άτομα, ο κ. Γιόχανσον δήλωσε ότι η ενέργεια αυτή αντιβαίνει προς το κοινοτικό δίκαιο και η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να παρέμβει προς την αυστριακή πλευρά.
Έχοντας μόλις συναντηθεί με τον Γερμανό ομόλογό του Τόμας ντε Μεζιέρ στο Βερολίνο, ανέφερε ότι οι Γερμανοί είναι έξαλλοι με τους Αυστριακούς.
Προσέθεσε επίσης ότι ενώ η προσφυγική ροή στη Σουηδία έχει μειωθεί δραστικά, αντιθέτως στη Γερμανία δεν παρατηρείται ύφεση.
«Οι Γερμανοί βρίσκονται σε δύσκολη θέση. Πιέζονται να βρουν μια ευρωπαϊκή λύση για να σταματήσει η ροή. Τον Ιανουάριο είχαν 90.000 αφίξεις, 3.000 άτομα την ημέρα. Ταυτόχρονα ήρθαν περισσότεροι από 90.000 στην Ελλάδα και δεν πρόκειται να παραμείνουν εκεί» δήλωσε ο Σουηδός υπουργός στο ΤΤ, σύμφωνα με ανάρτηση του msn.se.
«Πρέπει να βελτιώσουμε τις συνθήκες για τους πρόσφυγες που βρίσκονται στην Τουρκία. Από την αρχή του έτους ήρθαν 98.000 από την Τουρκία στην Ελλάδα. Ο αριθμός τους πρέπει να μειωθεί», δήλωσε επίσης ο υπουργός σύμφωνα με δημοσίευμα της Ηelsingborgs Dagblad.























































