ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ισραήλ - Ο επικεφαλής της Σιν Μπετ προειδοποιεί: «Η επόμενη 7η Οκτωβρίου θα συμβεί στο Εϊλάτ»
Ποιος είναι ο Άντι Μπέρναμ, ο επόμενος Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου
Σε πλήρη εξέλιξη η στρατιωτική επαναπροσέγγιση Αιγύπτου και Τουρκίας
Πρώην Αξιωματούχος της Μοσάντ: Το Ισραήλ να εξοντώνει τζιχαντιστές στην Τουρκία - Διευρυνόμενη επιρροή του Κατάρ εντός της κυβέρνησης Τραμπ
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση στο Λουγκάντσκ της ανατολικής Ουκρανίας.
Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες που μεταδίδουν τα ρωσικά μέσα η κυβέρνηση του Κιέβου έχει στείλει τανκς προκειμένου να καταστείλει την εξέγερση των Ρώσων που διεκδικούν απόσχιση από την Ουκρανία.
Χθες οι μισθοφόροι της Blackwater και ναζιστές του Δεξιού Τομέα κατάφεραν να καταστείλουν τις εξεγέρσεις στο Ντονέτσκ και το Χάρκοβο, όμως οι Ρώσοι εξακολουθούν να ελέγχουν το Λουγκάντσκ.
Μάλιστα τις τελευταίες ώρες με το που έγινε γνωστό ότι μετακινούνται τανκς της Ουκρανίας εναντίον τους, οι διαδηλωτές οχυρώνουν την κεντρική πλατεία της πόλης.
Ενώ από τα μεγάφωνα της της πλατείας ακούγεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα ο εθνικός ύμνος της Ρωσίας.























































