ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν προειδοποίησε ότι δεν θα υπάρξει αυτόματη επέκταση των ευρωπαϊκών κυρώσεων κατά της Μόσχας και ότι θα υπάρξουν συνομιλίες στην Ευρωπαϊκή Ένωση σχετικά με το αν η Ρωσία εκπλήρωσε τους όρους της συμφωνίας του Μινσκ για την Ουκρανία.
“Στο τέλος του πρώτου εξαμήνου δεν θα υπάρξει αυτόματη επέκταση των κυρώσεων κατά της Ρωσίας και, οποιαδήποτε απόφαση και να λάβουμε, πρέπει να προηγηθεί μία νηφάλια και αντικειμενική ανάλυση για τη συμφωνία του Μινσκ”, είπε, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
Η κυβέρνηση Ορμπάν υπέγραψε συμφωνία με την οποία ανέθεσε στη ρωσική Rosatom την κατασκευή νέων αντιδραστήρων για τον πυρηνικό σταθμό της Ουγγαρίας και προωθεί αυτό που αποκαλεί “πραγματιστική” καλή σχέση με τη Ρωσία. Ο Ορμπάν επισκέφθηκε πρόσφατα τη Μόσχα.























































