Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τον ξύπνησε η οικογένεια του για το σχολείο και τους… πυροβόλησε

Τον ξύπνησε η οικογένεια του για το σχολείο και τους… πυροβόλησε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο 16χρονος πρωταγωνιστής θέλησε να σκοτώσει ολόκληρη την οικογένειά του διότι, στις 9 το πρωί, τον ξύπνησαν προκειμένου να πάει στο… σχολείο!Η απίστευτη, όσο και αληθινή ιστορία, συνέβη στο Νάσβιλ του Τενεσί των ΗΠΑ. Το πρωί της Τρίτης, η γιαγιά και η μητέρα του 16χρονου, πήγαν στο δωμάτιό του και τον ξύπνησαν διότι είχε αργήσει να πάει στο σχολείο. Η αντίδρασή του ήταν απρόβλεπτη. Ο νεαρός επιτέθηκε στη γιαγιά του Ερλάιν Χιλ και στη μητέρα του Σέριλ Γουίλιαμς, τις οποίες χτύπησε. Στη συνέχεια άρπαξε ένα πιστόλι, το οποίο δεν διευκρινίστηκε σε ποιον ανήκε και άρχισε να πυροβολεί εναντίον όσων έβρισκε μπροστά του.

Δύο σφαίρες πέτυχαν την 67χρονη γιαγιά του, μία χτύπησε τη 12χρονη αδελφή του και άλλη μία την 6χρονη ανηψιά του, κόρη της μεγαλύτερης αδελφής του. Ακολούθως επιτέθηκε στη 42χρονη μητέρα του, την οποία κυνήγησε στο σαλόνι και άρχισε να την πυροβολεί. Εκείνη κατάφερε να καλυφθεί και να γλιτώσει με λίγα τραύματα, πριν ο 16χρονος γιος της αποχωρήσει σε κατάσταση αμόκ από το σπίτι.

Οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία, η οποία εντόπισε τον 16χρονο να περπατά κατά μήκος της σιδηροδρομικής γραμμής. Αφού τον αφόπλισαν, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο τμήμα. Ο 16χρονος αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες και συγκεκριμένα τέσσερις απόπειρες ανθρωποκτονίας και άσκηση βίας.

Οι τέσσερις γυναίκες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται και όπως ανακοινώθηκε, διέφυγαν τον κίνδυνο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πύραυλο των Χούτι κατέρριψαν οι Αμερικανοί – Είχε στόχο πλοίο με 4 Έλληνες στο πλήρωμα

TikTok σε Μπάιντεν: «Δεν πάμε πουθενά» – Στην αντεπίθεση για την απαγόρευση

Τον Μάρτιο οι ΗΠΑ μυστικά μετέφεραν ATACMS μεγάλης εμβέλειας στην Ουκρανία

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Προειδοποίηση από Ρώσο διπλωμάτη για την Ουκρανία – «Η επιπλέον βοήθεια των ΗΠΑ θα στείλει χιλιάδες στη “μηχανή του κιμά”»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr